Greška

Došlo je do greške.

Serija Galaxy S22 će imati Gorilla Glass Victus+, sugerišu nove informacije

14.01.2022 17:25 | 0 Mobile
Serija Galaxy S22 će imati Gorilla Glass Victus+, sugerišu nove informacije

 

Gorilla Glass Victus je lansiran pre oko 1,5 godine i od tada se koristi na većini vrhunskih, premium pametnih telefona. Nove informacije sada sugerišu da bi linija Galaxy S22 mogla stići sa ažuriranim Gorilla Glass Victus+ koji bi verovatno ponudio bolje performanse i nešto više zaštite u slučaju pada.

Prema leakeru Ice Universe, sva tri Samsung Galaxy S22 uređaja, koji se sastoji od standardnih flagship modela Galaxy S22, Galaxy S22 Plus i Galaxy S22 Ultra, biće lansirana sa ažuriranim Gorilla Glass Victus+ panelom. Tvit ne potvrđuje da li će se staklo koristiti na prednjoj, zadnjoj ili možda obe strane.

 

Povezana vest: Ekran Samsung Galaxy S22 će oduvati konkurenciju, prema najnovijim informacijama iz lanca snabdevanja

Galaxy S21 i Galaxy S21 Plus su bili flagship uređaji, ali ih je Samsung lansirao sa plastičnim zadnjim panelima. Ako kompanija odluči da primeni Gorilla Glass Victus+ staklenu ploču na poleđini, to će verovatno doneti malo veću težinu uređaju i doneti premijum osećaj u ruci. U seriji S21, jedino je Galaxy S21 Ultra je lansiran sa Victusom na prednjoj i zadnjoj strani.

Trenutno postoje mnoge kontraverzne glasine o novom Exynos 2200 čipsetu, koji bi trebalo da pokreće novu Galaxy S22 seriju u mnogim regionima. Nedavno najavljeni Snapdragon 8 Gen 1 SoC će verovatno pokretati većinu Galaxy S22 serije prodatih u Severnoj Americi i Kini. Iako nemamo nikakve zvanične informacije o datumu izlaska za nove uređaje, nezvanične sugerišu da bi se to moglo dogoditi već 8. februara.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Twitter donosi funkcije snimanja i reprodukcije u Twitter Spaces na Androidu

Sigurnost Xiaomi telefona potvrđena od strane Nemačke savezne kancelarije za bezbednost informacija

10104
10105
10106
10107
10108
10109