Greška

Došlo je do greške.

Šef Instagrama opisuje ciljeve za 2022, udvostručavanje broja video snimaka, više kontrole korisnicima

29.12.2021 12:49 | 0 Software/Web
Šef Instagrama opisuje ciljeve za 2022, udvostručavanje broja video snimaka, više kontrole korisnicima

 

Šef Instagrama Adam Moseri objavio je u utorak ključne prioritete aplikacije za deljenje fotografija za 2022. godinu, koji uključuju udvostručavanje broja video zapisa. On je istakao video zapise, razmenu poruka, transparentnost i kreatore kao četiri ključne oblasti na koje će se platforma u vlasništvu novoosnovane kompanije Meta fokusirati u narednoj godini. Šef Instagrama je takođe govorio o velikim ažuriranjima koja su se pojavila u aplikaciji ove godine, poput kontrole osetljivog sadržaja i funkcije za sakrivanje broja lajkova. Pored toga, Instagram je ove godine objavio ograničenja i skrivene reči koje blokiraju zahteve za uvredljive direktne poruke (DM).

Moseri je putem video snimka na Tviteru otkrio opšte ciljeve Instagrama za 2022.

Moraćemo da ponovo razmislimo šta je Instagram jer se svet brzo menja i mi ćemo morati da se menjamo sa njim“, rekao je Moseri. U videu, Moseri navodi prioritete Instagrama za 2022. koji uključuju video zapise, razmenu poruka, transparentnost i kreatore.

Razmišljamo o tome ko smo, šta cenimo i na kakvom promenom želimo da utičemo na svet“, rekao je Moseri.

 

Pogledajte još: Instagram vraća hronološki feed sledeće godine

U videu, Moseri takođe govori o funkcionalnostima koje je Instagram uveo ove godine kako bi korisnicima pružio veću kontrolu nad njihovim fidovima i profilima. To uključuje kontrole za filtriranje osetljivog sadržaja, funkciju „sakrij broj sviđanja“ i funkciju „ograničenja“.

Filter osetljivosti objavljen u julu omogućava ljudima da postave ograničenja oko toga koliko potencijalno osetljivog sadržaja mogu da vide na svojoj stranici „Istraži“. Sa funkcijom sakrivanja broja sviđanja, korisnici mogu da uklone broj lajkova na svojim objavama. Ograničenja automatski sakrivaju komentare i DM zahteve od ljudi koji ne prate korisnika ili koji su nedavno počeli da prate korisnika, javlja NDTV.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Samsung Galaxy S10 i Galaxy S20 FE ažuriraju se na stabilni Android 12 uz One UI 4 u dve evropske države

LG Display kaže da njihova nova OLED EX tehnologija poboljšava osvetljenost do 30 procenata

10504
10505
10506
10507
10508
10509