Greška

Došlo je do greške.

Sedam stvari zbog kojih je Hisense UHD TV idealan za gledanje utakmica

30.05.2022 15:20 | 0 Multimedija
Sedam stvari zbog kojih je Hisense UHD TV idealan za gledanje utakmica

 

Iskustvo gledanja utakmice uživo ništa ne može da zameni, ali ponekad se možemo prepustiti uživanju sa kauča, naročito kada imamo televizor koji čini  da se osećamo kao da smo na stadionu. Hisense UHD (Ultra High Definition) smart TV ispunjava sve kriterijume za to – pametan je, pouzdan i jednostavan za upotrebu za rukovanje. Ove funkcije u kombinaciji sa Hisense VIDAA Smart, naprednim operativnim sistemom za Smart TV, pretvoriće vaš televizor u centar kućne zabave.

Hisense je u svoje UHD televizore implementirao nove tehnologije, a ovih sedam su ključne da zabavu sa terena dovedete u svoj dom:

1. Sportski režim i Smooth Motion funkcija

Kada vaš Hisense TV prepozna signal utakmice, pokreće se sportski režim koji donosi stadionsko iskustvo. Karakteristike ovog režima idealne su za sve one sa takmičarskim duhom koji vole da prate sport.

Hisense2.jpg

2. Režim za igranje i ALLM

Režim niskog odziva (ALLM) može automatski da uključi podešavanja za igranje kako bi se maksimalno smanjio lag kada se poveže konzola, a vi uživali u fluidnom igračkom iskustvu.

3. Automatsko podešavanje slike u zavisnosti od scene

Tehnologija AI optimizacije slike opremljena pametnim prepoznavanjem scene u realnom vremenu može u trenutku da uhvati svaki frejm slike i dolazni signal, a zatim automatski identifikuje i optimizuje kvalitet slike prema specifičnim zahtevima scene.

4. Neverovatan raspon boja uz Quantum Dot Colour

Quantum Dot je vrsta nanomaterijala koji predstavljaju remek-delo tehnologije. Hisense televizori uz pomoć nje mogu da reprodukuju preko milijardu boja na ekranu, uz sve prednosti punog opsega kolorita koji podiže nivo realizma. Sofisticirana optika i tehnologija prikazivanja boja donose širu paletu boja koje su kao u prirodi.

5. Četiri puta veća rezolucija

Hisense Smart UHD 4K TV nudi brzo i lako iskustvo rada pored prefinjenog 4K kvaliteta slike. Gledajte ono što ste do sada propuštali na oštroj, jasnoj slici koju donosi rezolucija četiri puta veća od Full HD. U kombinaciji sa preciznom bojom, upečatljiva rezolucija će učiniti da se osećate kao da ste na snimanju svog omiljenog filma.

6. Pametni TV koji je jednostavno fantastičan

VIDAA je brz i pametan operativni sistem koji ubrzava vreme pokretanja i brzo pristupa aplikacijama uz pomoć glasovne kontrole. Nema potrebe za pritiskanjem tastera, ni za eksternim uređajima ili drugim asistentima – ako tražite filmove, muziku ili vremensku prognozu, samo recite i VIDAA će izvršiti komandu.Hisense3.jpg

7. Optimalan kontrast pri svakom osvetljenju

Hisense televizori automatski prepoznaju ambijentalno osvetljenje i prilagođavaju se kako bi se održala optimalna podešavanja kontrasta bez obzira kako se svetlo oko vas menja. Samo se udobno smestite, opustite i pustite da TV radi svoj posao.

UHD TV linija kompanije Hisense nudi niz modela koji podižu iskustvo uživanja u TV sadržajima na potpuno novi nivo. Pogledajte modele A7GQ, A6BG i A63H i uživajte u kristalno jasnoj i dinamičnoj slici, bez obzira na to koji tip sadržaja gledate.

Više informacija na UHD TV - Hisense

PR saopštenje

Ovo su dijamantske baterije koje se prave od nuklearnog otpada i mogu da traju 1000 godina

Kompanija vivo sponzor Fudbalskog saveza Srbije

10304
10305
10306
10307
10308
10309