Sea Of Thieves zatvorena beta je bila najpopularnija igra na Twitchu

Sudeći po nedavno održanoj zatvorenoj beti, Sea Of Thieves igra je odlično prihvaćena

Sea Of Thieves je prva igra kompanije Rare, od kako je ova prestala da kreira Kinect igre, a prema prvim rezultatima postiže odlične rezultate. Tema sa piratima očigledno dobro prolazi kod gejmera, a Sea Of Thieves je co-op igra gde smo u prilici da tumaramo okeanima kao pirat koji se bori protiv drugih pirata i kostura.Sudeći po nedavno održanoj zatvorenoj beti, igra je odlično prihvaćena. Rare je objavio da je u zatvorenoj beti učestvovalo 332.052 igrača, koji su u igri proveli preko tri miliona sati.Treba napomenuti da se radilo o zatvorenoj beti, kojoj su pristup imali samo oni koji su igru kupili u pretprodaji i manji broj drugih igrača. Rare nije objavio kada se planira otvorena beta, ali je nagovestiuo da će ona biti održana pre zvanične objave igre, koja je planirana za 20. mart.

Jedna od najbitnijih statistika jeste da je Sea Of Thieves uspeo da zabeleži prvo mesto na Twitch i Mikser servisima, a posebno ako se zna da je konkurenciju imao u takođe co-op igri Monster Hunter: World. Sea of Thieves je imao prosečno 104.240 gledalaca i skoro 14,5 miliona sati pregleda ukupno.Izvor: Metro

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi