Saygus posle pet godina pauze priprema novi Android telefon

Kompanija iz Jute verovatno nije poznata širem krugu korisnika, ali je ona ostvarila prve pokušaje sa Android telefonima još davne 2010. godine

Kompanija iz Jute verovatno nije poznata širem krugu korisnika, ali je ona ostvarila prve pokušaje sa Android telefonima još davne 2010. godine. Saygus VPhone, koji je prikazan na CES 2010 sajmu, imao je QWERTY tastaturu i bogat hardver, a bio je u stanju da obezbedi dvosmernu video vezu čak i preko slabijih konekcija. Sada nam stiže informacija da kompanija ne samo da i dalje postoji, nego i da razvija novi telefon koji će se zvati V-Squared.
Ovaj smartfon će imati 5-inčni 1080p ekran, quad-core 2.5GHz procesor (pretpostavlja se Snapdragon 801 čipset), 64GB skladišne memorije koja će dodatno moći da se proširi, 60GHz Wireless HD, bežično punjenje QI standarda, 3D audio, vrhunsku kameru sa optičkom stabilizacijom, root pristup, novi biometrijski senzor na desnoj strani, kao i bateriju kapaciteta 3500mAh, za koju se ističe da će misteriozno rešenje omogućiti produženje trajanja čak za 50%. Ova obećanja zaista deluju impresivno i ostaje da vidimo u kojoj meri će ona biti ispunjena, kao i to da li će telefon moći da se kupi van američkog tržišta.
Izvor: Engadget

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi