Greška

Došlo je do greške.

Savršena selfi slika: vivo predstavlja V21 5G pametni telefon

02.07.2021 13:44 | 0 Mobile
Savršena selfi slika: vivo predstavlja V21 5G pametni telefon


Saopštenje za javnost

Vivo je najavio novi proizvod u liniji pametnih telefona u Evropi – vivo V21 5G. Nakon velike popularnosti širom sveta, serija V dolazi do evropskih korisnika i ističe se inteligentnom selfi kamerom sa rezolucijom od 44 megapiksela, koju podržava jedinstvena tehnologija optičke stabilizacije slike. Sa mnoštvom pametnih algoritama koji omogućavaju snimanje sjajnih fotografija u različitim okruženjima, kao i izuzetnom trostrukom zadnjom kamerom, V21 5G je namenjen potrošačima kojima je prednja kamera najvažnija.

U kompaniji vivo dizajniramo pametne telefone prema stilu života naših korisnika i s obzirom na to da danas živimo i delimo sve online, na prvo mesto stavili smo prednju kameru i uveli novine kako bismo našim korisnicima omogućili da naprave savršen snimak“, izjavio je Anthony Zhang, Go-to-Market Menadžer kompanije vivo za Srbiju, i dodao „Novi V21 5G osmišljen je za svet u kome je interakcija putem videa, neizostavan deo privatnog i poslovnog života. Upravo zbog toga, napravili smo veliki iskorak i redefinisali standard za prednje kamere pametnih telefona, kombinujući optički sabilizovanu prednju kameru sa rezolucijom od 44 megapiksela i izuzetnim karakteristikama, tako da se naši korisnici uvek mogu prikazati u najboljem svetlu.“

Jedinstvena prednja kamera sa optičkom stablizacijom slike i izuzetnim noćnim vidom:
Model V21 5G dolazi sa prednjom kamerom od 44 megapiksela i OIS (optička stablizacija slike) tehnologijom, koja u kombinaciji sa elektronskom stabilizacijom slike (EIS) i opcijama AI Night Portrait, Super Night Mode, Advanced Autofocus i Dual Selfie Spotlight flash stvara sinergiju između softvera i hardvera za snimanje boljih selfija i video snimaka izuzetnog kvaliteta, bilo kad i bilo gde.

Snimajući noćne snimke, akcione kadrove i 4K video zapise, prednja kamera ovog modela dizajnirana je za raznovrsno iskustvo snimanja, čak i u okruženjima u kojima je osvetljenje ograničeno. AI Night Portrait ima moćan algoritam veštačke inteligencije koji smanjuje buku u mračnom okruženju, omogućava bolji fokus i jasnoću lica koje se snima, dok OIS stabilizuje kameru kako bi omogućio veću izloženost svetlosti.

Osim toga, Dual Selfie Spotlight kombinuje i meku svetlost ekrana i ugrađene prednje bliceve, koji su diskretno smešteni u gornjoj ivici ekrana za lakše snimanje izuzetnih noćnih fotografija i video zapisa.

vivo1_3.jpg

Model V21 5G takođe dolazi sa moćnom OIS zadnjom kamerom od 64 megapiksela, koju podržava set sekundarnih kamera za što veći ugao snimanja i složenije snimke, kao i makro fotografiju. Pametni telefon donosi kreativne softverske dodatke, kao što su Dual-View opcija koja snima kadrove sa obe strane pametnog telefona, unapređen AI za uvećanje crta lica i Double Exposure funkciju koja omogućava korisnicima da iskažu svoju kreativnost.

Ovaj jedinstven paket karakteristika čini V21 idealnim saputnikom za izuzetno stabilno i nesmetano vlogging iskustvo, koje omogućava interakciju korisnika sa prijateljima i porodicom u svakom okruženju.

Doživite moderan sofisticirani dizajn:
Sofisticirani kolorit i dizajn modela V21 5G omogućavaju korisnicima da upotpune svoj izgled elegantnim, minimalističkim pametnim telefonom, elegantnog dizajna kućišta širine 7.29 mm i težine oko 175 g*. Zahvaljujući Dual Tone Step prepoznatljivom vivo dizajnu, modul zadnje kamere deluje lakši i jednostavniji, dok zadnju stranu telefona dopunjuje potpuno novo staklo protiv odsjaja, u bojama inspirisanim prirodom - Sunset Dazzle i Dusk Blue.

Pametni telefon ima E3 AMOLED FullView™ ekran sa brzinom osvežavanja do 90Hz **, koji omogućava optimalnu osvetljenost ekrana, kontrast, živopisnost boja, zaštitu očiju od plavog svetla i još mnogo toga. Zahvaljujući staklu protiv odsjaja, modeli V21 poboljšali su čitljivost ekrana pri jakom svetlu i manje su skloni ostavljanju otisaka prstiju i malim ogrebotinama na površini.

vivo2_32.jpg

Unapređen 5G doživljaj podiže zabavu na mobilnim telefonima na novi nivo:
Model V21 5G takođe donosi elegantnije, efikasnije i moćnije iskustvo povezivanja za pregledanje sadržaja i mobilnu zabavu pomoću vivo inovativne 5G tehnologije, idealne za korisnike koji zahtevaju pametni telefon koji ide u korak sa budućnošću.

Ovaj pametni telefon odražava glavne korake kompanije u vodećem istraživanju i razvoju u 5G tehnologiji. Dual-mode 5G telefon, koji kombinuje patentiranu tehnologiju 5G antena, troši manje energije, ali je snažniji i stabilniji od single-mode 5G telefona. Brza 5G povezanost omogućava korisnicima uživanje u 4K UHD strimovima uživo i igrama koje zahtevaju snažan CPU. Sve ove funkcije se napajaju putem procesora pametnih telefona MediaTek Dimensity 800U. Brže pokretanje aplikacije omogućava 2.4 GHz, sa velikom brzinom osvežavanja radi jasnoće pokreta i boljeg gejming iskustva, dok Flash punjač od 33 V omogućava trenutno punjenje baterije od 4000 miliampera bez zadržavanja.

Informacije o ceni i dostupnosti proizvoda:
Model V21 5G biće dostupan u Srbiji od 7. jula 2021., po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 56.999 RSD.

Napomena:
* Dimenzije i težina prikazani su za model V21 5G u boji Dusk Blue. Model V21 5G u boji Sunset Dazzle ima dimenzije širine od 7.39 mm i težinu od 177 g.
** Odabrane aplikacije ili gejming interfejs mogu biti prikazani sa brzinom osvežavanja od 60 Hz, na primer zbog kompatibilnosti softvera.

Izvor: vivo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Samsung Galaxy S21 Ultra 5G osvojio je nagradu Global Mobile Awards za najbolji pametni telefon tokom MWC-a 2021. godine

Non-stop 5G: vivo predstavlja novu Y seriju pametnih telefona

10104
10105
10106
10107
10108
10109