Saveti za odabir laptopa

Laptop Lifestyle nam donosi kratak, ali izuzetno informativan članal, koji najkraće možemo opisati kao mini uputstvo na šta da obratite pažnju prilikom kupovine laptopa. Mnogi korisnici se povedu za performansama ili pak imenima, ne vodeći računa o specifičnostima konfiguracije mobilnih računara, kao i da nije sve u ciframa. Pored toga, ne

Laptop Lifestyle nam donosi kratak, ali izuzetno informativan članal, koji najkraće možemo opisati kao mini uputstvo na šta da obratite pažnju prilikom kupovine laptopa. Mnogi korisnici se povedu za performansama ili pak imenima, ne vodeći računa o specifičnostima konfiguracije mobilnih računara, kao i da nije sve u ciframa. Pored toga, neretko se zaboravlja da manji laptop donosi sa sobom i manju tastaturu, ali i manju težinu, dok je sa većim laptopima sa većim ekranima situacija obrnuta, te da se mora pažljivo izvagati kakav se tip konfiguracije želi, pošto neretko proporcije znače i prilagođavanje na drugačije proporcije ulaznih uređaja. Pisac ovih redova odlično zna kolike je muke imao kad je prvi put seo za mali Sony VAIO laptop, odnosno koliko je proklinjao njegovu malu tastaturu…Kompletan članak se nalazi na ovoj adresi.

Izvor: Laptop Lifestyle

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi