Greška

Došlo je do greške.

Sapphire proširuje svoju ponudu i na kućišta i CPU kulere

02.08.2021 19:44 | 0 Hardver
Sapphire proširuje svoju ponudu i na kućišta i CPU kulere


Godinama unazad, Sapphire je poznat po svojim odličnim AMD grafičkim kartama sa prilagođenim hlađenjem. Međutim, uskoro bi kompanija mogla da proširi svoje poslovanje na nove uređaje. Prema navodima sa novih stranica za proizvode, Sapphire sprema svoju Nitro seriju PC kućišta kao i CPU kulera.

Ovo je prvi primetio dojavljivač momomo_us, a sada je Sapphire Nitro M01 kućište dobilo svoju zvaničnu stranicu za proizvode na kompanijinom sajtu. Ovo važi i za Sapphire Nitro LTC CPU kuler. mada su u ovom trenutku dostupne samo stranice na kineskom jeziku za ove proizvode.

 

Pogledajte još: Sapphire će predstaviti RX 6900 XT Toxic GPU sa vazdušnim hlađenjem


Kada su u pitanju specifikacije, Nitro M01 je M-ATX kućište, što znači da je malo i kompaktno ali može da podrži ATX napajanja pune veličine, kao i grafičke karte dužine do 335 milimetara. Postoji slot sa strane na koji se može montirati AIO vodeno hlađenje.

spphire2.jpg


Sapphire Nitro LTC CPU kuler je dizajniran za Socket AM4 matične ploče, a konkretno je namenjen procesorima do Ryzen 5 5600X modela.

Za sada, deluje da će Sapphire Nitro kućište i CPU kuler biti ekskluzivno namenjeni tržištu Kine, a ostaje da se vidi da li će se to promeniti u nekom budućem periodu.

Izvor: KitGuru

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Nove informacije o Honor X20 telefonu i fotografije uživo

Google Pixel 6 serija će koristiti prilagođeni SoC pod nazivom Tensor

10203
10205
10206
10207
10208
10209