SanDisk donosi Ultra Dual USB disk

SanDisk je lansirao novu liniju dual-interface USB flash diskova, pod nazivom SanDisk Ultra Dual USB Drive. Uređaj dolazi u tri različita kapaciteta, od 16GB, 32GB i 64GB, a karakterističan je po tome što s jedne strane ima micro-USB konektor, dok je s druge strane smešten USB 2.0 konektor. Proizvod dolazi sa petogodi

SanDisk je lansirao novu liniju dual-interface USB flash diskova, pod nazivom SanDisk Ultra Dual USB Drive. Uređaj dolazi u tri različita kapaciteta, od 16GB, 32GB i 64GB, a karakterističan je po tome što s jedne strane ima micro-USB konektor, dok je s druge strane smešten USB 2.0 konektor. Proizvod dolazi sa petogodišnjom garancijom, a cene se kreću između 20 i 50 dolara, u zavisnosti od kapaciteta. Navodi se da korišćenjem SanDisk Ultra Dual USB Drive-a lako možete prenositi fajlove sa Android smartfona ili tableta na PC uređaj, oslobađajući mesto za muziku, fotografiju ili HD video. Svi fajlovi se mogu organizovati i bekapovati pomoću SanDisk Memory Zone aplikacije, koja je dostupna na Google Play prodavnici.  

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi