Greška

Došlo je do greške.

Samsungova najnovija One UI 4 beta donosi stabilan AOSP kod za Android 12

26.10.2021 16:40 | 0 Software/Web
Samsungova najnovija One UI 4 beta donosi stabilan AOSP kod za Android 12

 

Razvoj Android 12 sistema za Samsung pametne telefone napreduje dobro. Kompanija je danas objavila treću javnu One UI 4.0 beta verziju koja integriše finalizovano AOSP izdanje Androida 12, donosi novu aplikaciju za vremenske prilike i mnoga druga podešavanja.

Treća One UI 4 beta se zasniva na Android 12 bazi integracijom finalizovanog AOSP koda koji je Google objavio ranije ovog meseca. To ne znači da je ovo stabilna verzija, ali je zasnovana na onome što Google smatra „konačnim“ i onome što se takođe koristi na Pixel telefonima, kao što je Pixel 6 Pro koji je nedavno objavljen.

Dalje, ova ažurirana verzija donosi nekoliko ispravki grešaka, uključujući delimično prevedene menije, grešku koja je prouzrokovala resetovanje telefona nakon promene teme, grešku u kojoj Bixby nije radio na zaključanom ekranu i druge probleme koji zvuče pomalo neinteresantno.


android_12_samsung_overscroll.gif

Najveća vizuelna promena je možda remont aplikacije Samsung Weather koja sada više liči na kompanijski vidžet sa Android 12 temom koji je stigao u nedavnom ažuriranju. Vizuelno, sada izgleda mnogo lepše nego što je bilo ranije, posebno sada kada nema reklama.

Jedina druga promena sa kojom se suočavaju korisnici van nove aplikacije Vreme je to što je Samsung dodao efekat „rastegnutog“ pomeranja koji je Google dodao u Android 12, nešto što ćete ili mrzeti ili na to potpuno zaboraviti. Primetno je da je Samsungov pristup malo suptilniji nego što je to prvobitno bilo sa Google-om.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Apple objavio iOS 15.1 sa novim funkcijama

Sony Xperia PRO-I ima specifikacije koje opravdavaju njegovu izuzetno visoku cenu

10504
10505
10506
10507
10508
10509