Samsungov prvi Tizen telefon nije sjajno startovao

Rojters poručuje da se Samsungov Z1 telefon sa Tizen platformom za sada prodaje veoma slabo, iako nam ne navodi tačne cifre prodaje.

Taman kada smo svi gotovo izgubili nadu da će Samsungov Z1 telefon ikada stići, kompanija ga je objavila pre nekoliko nedelja. Samsung je odličuo da objavi ovaj telefon na tržištu Indije gde bi on zbog svoje niske cene trebalo da impresionira kupce. Međutim, kako su stigli prvi opisi uređaja, postalo je jasno da je Samsung Z1 daleko od toga da bude hit na tržištu. Uglavnom, većina kritičara se žalila na nedostatak aplikacija i loš kvalitet kamere. Čak i sa cenom od 90 dolara, korisnici mogu da pronađu jeftine Android telefone koji mu pariraju čak i boljim specifikacijama. Rojters poručuje da se ovaj telefon za sada prodaje veoma slabo, iako nam ne navodi tačne cifre prodaje. Analitičari kaže da je za uspeh Tizen telefona potrebno mnogo više od povoljne cene. Podsetimo se, bolje nije prošao ni Android One projekat na istom tržištu nedavno.
Izvor: Reuters
Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi