Samsungov providni ekran izgleda kao da je iz Ratova zvezda

Nema drugih podataka o ovom cilindričnom Samsung OLED displeju osim činjenice koja je potpuno transparenan

 
Nemamo pojma o tome šta je ovo, ali poznati Samsung leaker Ice Universe opisuje to u nedavnom tvit-u kao “Samsungov transparentni OLED ekran.” Izgleda kao holografska šahovska igra u Millennium Falcon-u iz Ratova zvezda.
Nema podataka o ovom cilindričnom OLED displeju osim činjenice koja je potpuno transparenan. Ice Universe (@UniverseIce) naglašava da se “može koristiti za zvučnike”(?) i da je “vrlo sci-fi”.
Ne možemo da zamislimo vezu između takve tehnologije i zvučnika. Možda novi kućni pomoćnik koji radi kao pametni zvučnik sa holografskom slikom?
Pogledajte još: Samsung Galaxy J4+ (2018) (Video)
Ono što bi moglo biti interesantnije je korišćenje transparentnih OLED ekrana. Iako Samsung nije baš vičan pravljenju OLED-a koji su veliki kao i LG-ovi, čini se da kompanija u velikoj meri ulaže u sklopive ekrane za mobilne uređaje, pa možda sada pravi i providne? A možda za koju godinu i providne sklopive, ko zna.
Korejska kompanija je takođe nedavno najavila novi tip ekrana sa kamerom sakrivenom ispod ekrana. Iako se čini da ova tehnologija neće biti uvedena još par godina, ovaj vid transparentnog prikaza nudi jednu od ideja o tome kako Samsung to može postići u budućnosti
Izvor: tomsguide
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi