Greška

Došlo je do greške.

Samsungov patent pokazuje stylus koji je istovremeno i zvučnik za telefone

26.09.2016 21:15 | 2 Mobile
Samsungov patent pokazuje stylus koji je istovremeno i zvučnik za telefone

Samsung očigledno nije završio sa inoviranjem stylus pametne olovke. Pojavili su se detalji patenta koji je podnet u martu ove godine, a otkriva ideju stylusa koji ima ulogu i zvučnika za telefone. U Samsungovom patentu, stylus je zvučnik za smartfon, ali nekim tehnološkim čudom smartfon može da nastavi da emituje zvuk čak i kada stylus zvučnik nije u njemu.

Patent nije običan S Pen, nego kompletan sistem koji uključuje prostor za modul zvučnika (S Pen silo), kao i dodatak koji ide u pregradu za olovku odnosno S Pen. Bazična funkcija dodatka uključuje emitovanje zvuka iz modula zvučnika unutar smartfona do dopstvenog zvučnika stylusa. Međutim, ukoliko stylus nije u prostoru koji mu je namenjen u okviru telefona, već se koristi za rad, zvuk će se emitovati iz samog prostora za stylus, a sve preko modula zvučnika.

sam2_34.jpg

S obzirom da se radi samo o ideji i patentu, nije sigurno da li će i kada ova tehnologija biti implementirana u neki konkretan Samsungov proizvod u budućnosti.

Izvor: SlashGear

Nenad-nemec Novi član postova: 87
Ovo je zanimljivo a i korisno kad bude doslo do realizacije,mogao bi da koristis telefon i zvucnik bi ti bio blize nego inace a i zvuk bi pretpostavljam bio cistiji

Asus svoje G11 gejming desktop računare ažurirao grafikom GTX 10-serije

Windows 10 je sada instaliran na preko 400 miliona uređaja

  • Povezane teme:
10104
10105
10106
10107
10108
10109