Greška

Došlo je do greške.

Samsungov naredni pametni sat bi se mogao zvati Galaxy Watch Active

25.01.2019 18:29 | 0 Mobile
Samsungov naredni pametni sat bi se mogao zvati Galaxy Watch Active


Nekoliko različitih izvora i procurelih informacija je u prethodnom periodu pominjalo da Samsung radi na fitnes-fokusiranom pametnom satu. Do sada, uređaj je spominjan kao Galaxy Sport. Međutim, sudeći prema izvorima jednog od pouzdanih dojavljivača, pametni sat će biti objavljen kao Samsung Galaxy Watch Active.

Eksterno, novi pametni sat bi mogao biti značajno drugačiji od Samsungovih drugih nosivih uređaja. Procureli renderi sugerišu da je popularni rotirajući okvir u potpunosti odbačen i zamenjen skladnijim rešenjem koje je lakše za navigaciju. Takođe, izduženi i zaobljeni tasteri sa ranijih nosivih uređaja (kao što je Galaxy Watch) su zamenjeni novim okruglim tasterima.

 

Ne propustite test: Galaxy Watch 2018 (video)


Kada su hardverske i softverske karakteristike u pitanju, one nisu poznate za sada, mada se očekuje Tizen 4.0 od samog starta. Softver bi trebalo da donese podršku za brojne funkcije u vezi sa zdravljem.

Očekuje se da će Samsung Galaxy Watch Active debitovati uz Galaxy S10 liniju telefona, tokom Samsungovog Unpacked događaja 20. februara. Cena i dostupnost pametnog sata su za sada nepoznati.

Izvor: PhoneArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Pojavili se datumi objave i moguće cene Nvidia GTX 16xx grafičkih karti

G.Skill najavio DDR4-4266MHz CL18 64GB (8x8GB) RGB memoriju

10104
10105
10106
10107
10108
10109