Greška

Došlo je do greške.

Samsungov najnoviji patent opisuje telefon bez ikakvih okvira

05.12.2018 19:36 | 0 Mobile
Samsungov najnoviji patent opisuje telefon bez ikakvih okvira


Jedan od Samsungovih budućih telefona bi mogao imati displej koji je u potpunosti bez okvira oko ekrana. Stranice telefona bi se koristile kao dodatni displeji sa kontrolama dodira, a ovo je Samsung već predstavio preko Galaxy Edge premijum modela.

Fotografije iz patenta za pomenuti uređaj su nedavno primećene na WIPO (World Intellectual Property Organization) listingu, a donosi nam ih sajt LetsGoDigital. Dokumentacija opisuje da je displej telefona fleksibilan, ali nema detalja o stranicama uređaja sem onoga što se vidi na skicama. Ono što patent sugeriše, jeste da će mikrofon, prednja kamera i senzori biti smešteni ispod displeja.


Pogledajte još: Samsung patentirao rastegljivu bateriju za telefone


Takođe, izgleda da telefon nema ni priključak za slušalice ni USB Type-C port, što znači da će se puniti samo bežično. Naravno, kako se radi samo o patentu, neke od ovih komponenti su možda uklonjene namerno jer nisu bitne u ovom slučaju.

samsung2_47.jpg


Samsungov patent otkriva i da displej telefona može da ima različite formate, uljučujući pravougaonik i poligon. Rendere telefona je kreirao sajt LetsGoDigital, a više fotografija je dostupno u linku izvora.

Izvor: LetsGoDigital

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

YouTube za Android instaliran preko pet milijardi puta

Huawei Y7 Prime (2019) fotografije i specifikacije sa TENAA listinga

10104
10105
10106
10107
10108
10109