Samsungov najnoviji patent opisuje telefon bez ikakvih okvira

Jedan od Samsungovih budućih telefona bi mogao imati displej koji je u potpunosti bez okvira oko ekrana

Jedan od Samsungovih budućih telefona bi mogao imati displej koji je u potpunosti bez okvira oko ekrana. Stranice telefona bi se koristile kao dodatni displeji sa kontrolama dodira, a ovo je Samsung već predstavio preko Galaxy Edge premijum modela.Fotografije iz patenta za pomenuti uređaj su nedavno primećene na WIPO (World Intellectual Property Organization) listingu, a donosi nam ih sajt LetsGoDigital. Dokumentacija opisuje da je displej telefona fleksibilan, ali nema detalja o stranicama uređaja sem onoga što se vidi na skicama. Ono što patent sugeriše, jeste da će mikrofon, prednja kamera i senzori biti smešteni ispod displeja.
Pogledajte još: Samsung patentirao rastegljivu bateriju za telefone
Takođe, izgleda da telefon nema ni priključak za slušalice ni USB Type-C port, što znači da će se puniti samo bežično. Naravno, kako se radi samo o patentu, neke od ovih komponenti su možda uklonjene namerno jer nisu bitne u ovom slučaju.
samsung2_47.jpgSamsungov patent otkriva i da displej telefona može da ima različite formate, uljučujući pravougaonik i poligon. Rendere telefona je kreirao sajt LetsGoDigital, a više fotografija je dostupno u linku izvora.Izvor: LetsGoDigital
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi