Greška

Došlo je do greške.

Samsungov Android Go telefon primećen bez stock Androida

04.07.2018 21:45 | 0 Mobile
Samsungov Android Go telefon primećen bez stock Androida


Već neko vreme se pojavljuju informacije o tome da Samsung radi na Android Go telefonu, a sada su se pojavile i fotografije uređaja. Sajt SamMobile nam donosi fotografije telefona, koji navodno nosi ime Galaxy J2 Core.

 

Pogledajte još: Samsung sprema i 5-inčni Galaxy S10?

 

Sem toga što nam pokazuju šta možemo očekivati od hardvera telefona, fotografije takođe otkrivaju da iako je telefon deo Google Android Go programa, Galaxy J2 Core stiže sa Samsungovim softverom i interfejsom. Kako SamMobile ističe, ukoliko se pažljivo pročitaju smernice na Android Go sajtu, ne obećava se da će Go telefoni striktno imati stock Android - već samo to da će biti u pitanju brži, budžetski telefoni, sa manjom potrošnjom.

 

go2.jpg


U svakom slučaju, Samsungov telefon će i dalje biti Go uređaj, što znači da će imati svedenije verzije Google aplikacija. Ali softver je vidljivo Samsungov, sa sve ikonicama i on-screen navigacijom koja deluje kao da je pozajmljena sa uređaja kao što je Galaxy S9.

Za sada nema informacija o tome kada će Samsung predstaviti svoj Android Go telefon, u kojim regijama će biti dostupan i po kojoj ceni će se prodavati. Više fotografija uređaja je dostupno na ovoj adresi.

Izvor: SamMobile

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |

a na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Lenovo Legion Y530 dobija nadogradnju na GeForce GTX 1160 GPU

Google objavio aplikacije i igre koje su dobile 'Android Excellence' titulu u trećem tromesečju 2018

10104
10105
10106
10107
10108
10109