Greška

Došlo je do greške.

Samsungov telefon sa savitljivim ekranom stiže u martu po ceni koja nije za svakoga

12.11.2018 16:10 | 0 Mobile
Samsungov telefon sa savitljivim ekranom stiže u martu po ceni koja nije za svakoga

 

Samsung je stidljivo, u polumraku scene, predstavio svoj telefon sa savitljivim ekranom na nedavnoj Samsung Developers konferenciji – Infiniti Flex Displej, kao i novi User inteface. Insajderi iz mobilne industrije veruju da će biti prikazana još jedna demo verzija tokom MWC sajma u Barseloni, krajem februara, pre konačnog predstavljanja ovog uređaja u martu naredne godine.

Očekivana cena uređaja je 1.770 US dolara, što će prodaju ograničiti samo na one sa dubljim džepom, ili prave Samsung fanatike koji su već počeli da štede novac za ovaj smartfon-tablet. Čak i u tim okolnostima, Predsednik Samsung korporacije, DJ Koh, veruje da će se uređaj isporučiti u najmanje milion jedinica.

 

Pogledajte još: Samsung ozvaničio W2019 premijum telefon na preklop

 

Ovaj sklopivi pametni uređaj je u obliku školjke sa eksternim displejem dijagonale 4.58 inča, dok je kad se rasklopi u formu tableta, dijagonale 7.3 inča. Nepotvrđene specifikacije sugerišu sledeće rezolucije za oba ekrana:

FlexSamsung.jpg

 

Sklopivi telefon neće biti Samsungov prvi 5G telefon. Umesto njega, ta čast će pripasti 5G verziji Galaxy S10 telefona koja će se pojaviti u martu, dok će 4G verzija istog,  biti predstavljena u februaru.

Izvor: gsmarena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Android Pie beta stigao na Xiaomi Mi A2

Twitter traži najbolje rešenje za editovanje već objavljenog tvita

10104
10105
10106
10107
10108
10109