Greška

Došlo je do greške.

Samsung zvanično prekinuo proizvodnju i prodaju Galaxy Note7 fableta

11.10.2016 18:25 | 11 Mobile
Samsung zvanično prekinuo proizvodnju i prodaju Galaxy Note7 fableta

Samsung je u utorak potvrdio da zaustavlja proizvodnju problematičnih Galaxy Note7 uređaja, nakon neuspelog pokušaja povlačenja i zamene telefona, koji se pregrevaju i u određenim slučajevima mogu da se zapale ili eksplodiraju. Ova objava stiže samo dan nakon što je Samsung pauzirao proizvodnju fableta, uz objavu da privremeno prilagođava svoj raspored.

"Zarad sigurnosti potrošača, stopirali smo prodaju i zamenu Galaxy Note7 uređaja, a ujedno smo odlučili i da prekinemo sa njegovom proizvodnjom", istakao je glasnogovornik južnokorejske kompanije.

Nažalost, ovi potezi za Samsung predstavljaju kulminaciju problema koje je kompanija imala gotovo od samog lansiranja Galaxy Note7 modela. Galaxy Note7 je trebalo kompaniju da pogura još više na tržištu, nakon što je Galaxy S7 ostvario veoma dobre rezultate. Sada kada je Note7 "mrtav", na Samsungu je zadatak da pokuša da revitalizuje brend i povrati kredibilitet kod korisnika.

GalaxyNote72.jpg

"Dok nastavljamo da vršimo aktivnu istragu izveštaja o telefonima koji se pregrevaju i eksplodiraju u različitim delovima sveta, upozoravamo korisnike da isključe i prestanu sa korišćenjem svih Galaxy Note7 modela", istakao je u izjavi CPSC direktor Eliot Kej.

Izvor: CNET

Komentari

0 Dodaj komentar

HTC se udružio sa HP-om kako bi ponudio računar spreman za HTC Vive

Apple: iOS 10 sada prisutan na 54% svih iOS uređaja

10104
10105
10106
10107
10108
10109