Greška

Došlo je do greške.

Samsung zaštitio naziv 'Bright Night' za kamera senzore Galaxy S11 serije telefona

29.11.2019 16:11 | 2 Mobile
Samsung zaštitio naziv 'Bright Night' za kamera senzore Galaxy S11 serije telefona


Procurele informacije o Samsung Galaxy S11 seriji nastavljaju da se pojavljuju, a najnovija stiže u vidu prijave za patent kod European Union Intellectual Property Office (EUIPO). Patent opisuje novi kamera senzor, pod nazivom "Bright Night" koji se može koristiti i u telefonima i u tabletima.

Ovo bi mogao biti potpuno novi senzor za noćno fotografisanje i snimanje videa, koji će debitovati na Galaxy S11 seriji telefona, ili je možda u pitanju naziv velikog senzora za 108MP kameru.

Samsung je već koristio "Bright Night" naziv za noćni mod kod S10 i Note10 serije telefona, ali sada funkciju namerava da načini i hardverskom.

 

Pogledajte još: Samsung Galaxy S11 telefoni imaće laserski autofokus


Neki procureli renderi pokazuju da će galaxy S11 i S11+ imati ukupno pet kamera na poleđini, sa glavnim 108MP senzorom i periskop modulom sa 5x optičkim zumiranjem. Svi S11 telefoni bi trebalo da imaju laserski autofokus, mogućnost snimanja videa do 8K kao i Director's View, Night Hyperlapse, Single Take Photo i Vertical Panorama modove.

Izvor: NDTV

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Srđan Neregistrovan korisnik
Jedna sugestija, piše se "senzori kamere", a ne "kamera senzori". To kako ste vi napisali je bukvalan prevod sa engleskog. Važno je da pišete pravilno zato što vas čitave generacije novih čitalaca prati i naučiće pogrešno od vas. Isto tako, ne kaže se laptopi, nego laptopovi. I druge slične greške pravite.

Xiaomi predstavlja novu Cosmic Purple boju za Redmi Note 8

Galaxy A51 primećen na FCC listingu

10104
10105
10106
10107
10108
10109