Greška

Došlo je do greške.

Samsung zaključio ugovor za nabavku fingerprint senzora za novu A seriju

23.11.2018 11:30 | 0 Mobile
Samsung zaključio ugovor za nabavku fingerprint senzora za novu A seriju

 

Najnoviji izveštaj kaže da Samsung želi da opremi svoje buduće pametne telefone A serije 2019. godine čitačima otisaka prstiju ispod ekrana. S obzirom na to da je ovo najnoviji trend u svetu smart telefona i činjenica da je Samsung preusmerio svoju strategiju da integriše nove tehnologije i funkcije u svoje pametne telefone srednjeg segmenta, što nije nedostižno, po svemu sudeći. To je još jedan način da kompanija konkuriše kineskim pristupačnim telefonima.

Ali, prema izvorima iz kompanije, A serija neće dobiti napredne ultrazvučne senzore ispod displeja od Qualcomm-a, koji se spremaju za high-end Galaxy S10 seriju.


Pogledajte još: Navodni Samsung Galaxy A8s sa Infinity-O ekranom se pojavio na renderima 


Modeli iz srednjeg segmenta kompanije će umesto toga imati ugrađene optičke senzore koji su manje precizni i konzistentni u poređenju sa ultrazvučnim. To je razumljivo s obzirom na cenu, naravno. Najavljeno je da će kineska kompanija Aegis Technology biti zadužena za Samsungovu narudžbinu.

Za sada nema čvrstih dokaza o tome koji će telefoni iz serije dobiti novu tehnologiju, ali verovatno ćemo uskoro saznati uskoro, jer Samsung obično objavi novu A liniju pre S porodice. Verovatno je decembar u pitanju.

Izvor: GSMarena 

 

 Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Asus zvanični tizer najavljuje Zenfone Max Pro (M2), obećava gejming performanse

SAD traže od partnera da ne kupuju opremu od Huaweija

10104
10105
10106
10107
10108
10109