Greška

Došlo je do greške.

Samsung Wallet zvanično predstavljen: objedinjuje platne kartice, karte i kriptovalute

17.06.2022 10:26 | 0 Mobile
Samsung Wallet zvanično predstavljen: objedinjuje platne kartice, karte i kriptovalute

 

Samsung je predstavio svoju Wallet aplikaciju koja uz platne mogućnosti objedinjuje i mnogo drugih korisnih funkcionalnosti. Nekada je postojao Samsung Pay koji vam je omogućavao da na jednostavan način vaš mobilni telefon koristite kao sredstvo plaćanja. Kome uopšte trebaju keš i kartice kada je tu pametni telefon, zar ne?

Nastanak

Wallet je nastao spajanjem aplikacija Samsung Pay i Samsung Pass, koje su odvojeno donosile veliki broj sličnih mogućnosti koje sada nudi Samsung Wallet. Kako navodi sama kompanija, svrha ovakvog poteza je objedinjavanje svih neophodnih funkcionalnosti pod jednim krovom, a sve sa ciljem olakšavanog korišćenja u različitim situacijama.

Šta sve sadrži Samsung Wallet?

Samsung Wallet je aplikacija koje bi korisnicima mobilnih telefona ove kompanije trebalo da pruži sveobuhvatno rešenje koje objedinjuje nekoliko različitih kategorija ličnih dokumenata. Detaljan spisak svega onoga što možete čuvati unutar Samsung Wallet aplikacije je sledeći:

  • Različite platne kartice
  • Članske i “loyalty” kartice
  • Lozinke
  • Digitalne ključeve (za kuću i automobil)
  • Korean Air boarding karte
  • Digitalne identifikacione podatke (podrška dolazi u kasnijem toku godine)
  • Praćenje vaših kriptovaluta putem Samsung Blockchain Wallet

Međutim, kako kompanija Samsung navodi, dostupnost ovih funkcija zavisi od regiona u kom se nalazite, pa se tako može dogoditi da vam neke od navedenih sposobnosti ne budu dostupne.

US_DigitalAsset.jpg

Dostupnost

U početku, Samsung Wallet biće dostupan u Francuskoj, Nemačkoj, Italiji, Španiji, Ujedinjenom Kraljevstvu, i Sjedinjenim Američkim Državama. Uređaji koji na kojima je ova aplikacija dostupna moraju imati Android 9 Pie operativni sistem ili noviji.

Ukoliko želite da aktivirate i instalirate Samsung Wallet, sve što treba da uradite jeste da otvorite ili Pay ili Pass aplikaciju i pratite instrukcije. Za sada, nema informacija o tome kada će se Samsung Wallet naći u Srbiji, ali se nadamo da će to biti uskoro.

vivo X80 Pro je stigao! Premijera direktno iz Berlina (video)

Apple je najvredniji brend na svetu

10104
10105
10106
10107
10108
10109