Greška

Došlo je do greške.

Samsung: Vladaćemo smartfon tržištem i narednih 10 godina

11.04.2019 10:18 | 3 Biznis IT
Samsung: Vladaćemo smartfon tržištem i narednih 10 godina


Borba za titulu najvećeg proizvođača telefona je u toku, a Huawei je poslednjih meseci načinio veliki pomak u smanjenju vođstva koje trenutno Samsung ima na ovom tržištu. Kineski proizvođač je konstantno pominjao posvećenost tome da sa vrha zbaci rivala iz Južne Koreje, a sada po po prvi put čujemo i odgovor Samsunga. DJ Koh, CEO Samsunga, je istakao da će kompanije i tokom naredne decenije biti predvodnik i najveći proizvođač telefona na svetu.

Kada je upitan o mogućnosti gubljenja top pozicije, Koh je odgovorio da se Samsung kao vodeći proizvođač uvek fokusirao na inovacije i poboljšanje svojih proizvoda, što će nastaviti da bude kompanijin fokus i u dolazećoj deceniji.

 

Pogledajte još: Samsung Galaxy A80 predstavljen sa rotirajućom pop-up kamerom za 48MP selfije


Iako se Samsung suočio sa padom globalne prodaje, kompanija je samouverena u svom pristupu sa fleksibilnim telefonima, a CEO veruje da će ova kategorija omogućiti najbolja mobilna iskustva. On je takođe istakao da Samsung vredno radi na nadogradnji ekrana Galaxy Fold modela kako bi telefon nudio beskompromisno korisničko iskustvo, bez vidljivih problema.

Samsung je spreman da proširi svoju liniju savitljivih telefona na veću potrošačku bazu, ali detalji o ceni i tačnom vremenskom okviru nisu objavljeni.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije
 

zozo Neregistrovan korisnik
Imam iPhone ali Samsung je lokomotiva razvoja.

Redmi Y3 nagovešten sa 32MP prednjom kamerom

Google od vašeg Androida pravi sigurnosni ključ

10604
10605
10606
10607
10608
10609