Greška

Došlo je do greške.

Samsung vam daje NFT ako rezervišete svoj Galaxy Z Fold4 ili Z Flip4

11.08.2022 12:34 | 0 Mobile
Samsung vam daje NFT ako rezervišete svoj Galaxy Z Fold4 ili Z Flip4

Da li ste skoro razmišljali kako vam je baš potreban novi telefon, možda baš jedan za sklapanje, a onda se narednog jutra probudili, počešali po glavi i pomislili kako biste baš voleli da i vi postanete deo NFT budućnosti? Ukoliko jeste, portal TechSpot prenosi kako bi kompanija Samsung mogla da vam ponudi pravo 2-u-1 rešenje za sve vaše probleme.

Interesantna akcija

Evo jednog iznenađenja, a to je da je Samsung rešio da korisnicima koji se odluče na prednarudžbinu jednog od novih mobilnih telefona ove kompanije, Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Flip4 ponudi jedan “non-fungible token” kao znak zahvalnosti što ste vaše poverenje dali baš njima i njihovim najnovijim uređajima. U ovom trenutku, ova akcija dostupna je samo u Južnoj Koreji, ali ko zna, možda će za sledeće sklopive telefone biti dostupna i u Srbiji.

Naravno, kompanija Samsung naglasila je kako ovaj NFT nikako ne liči na druge NFT-ove i kako smisao nije vrednost koja raste tokom vremena već njegova razmena za određene predmete. Naime, potpisan je ugovor sa nekoliko lokalnih kompanija poput Digital Plaza, Show Gold, The Shilla Duty Free Shop i e-Cruise. Cilj je da se kupcima ovih telefona omogući popust na ovim mestima prilikom autentifikacije NFT-a.

FlipFold4.jpg

Šta u stvari dobijate?

Što se tiče onoga što dobijate, moramo da budemo iskreni i da kažemo kako to i ne zvuči toliko loše. Na primer, za sada je poznato kako jedna nagrada koja se dobija ovim putem omogućava kupcu telefona da dobije bonus od do 200 dolara u Samsung Credit za kupovinu raznih stvari unutar njihove prodavnice. Takođe, dobija se i kredit od 200 dolara ukoliko želite da rezervišete i kupovinu Samsung Galaxy Watch5 ili Buds2 Pro i spojite tu kupovinu sa vašim novim sklopivim uređajem.

Za promenu, NFT koje kompanija Samsung nudi u Južnoj Koreji donose neke opipljive nagrade, a ne samo uobičajene gluposti, što je praksa kakvu ne bi bilo loše videti ni od strane drugih proizvođača. Samo još da se neko seti i Srbije.

Rockstar želi novu koncepciju igre za svoj GTA VI

OneDrive dobija novi dizajn i funkcionalnosti za svoj 15. rođendan

10104
10105
10106
10107
10108
10109