Samsung uskoro predstavlja novu E seriju telefona

Nakon što su objavili A seriju telefona (Galaxy A3 i Galaxy A5), u kompaniji Samsung sada se spremaju da predstavu novu E seriju telefona.

Samsung je nedavno poručio da će “razblažiti” svoj brend i da neće više biti na desetine različitih telefona predstavljeno u kratkom periodu, ali taj plan se izgleda još uvek neće početi primenjivati. Nakon što su objavili A seriju telefona (Galaxy A3 i Galaxy A5), sada se spremaju da predstavu novu E seriju telefona. Za sada je poznato da će ova serija imati dva telefona, Samsung SM-E700 i Samsung SM-E500. Prvi model će imati 5,5-inčni ekran, dok će drugi imati 5-inčni ekran ali će ih odlikovati identična rezolucija ekrana od 720p. Najnovije informacije govore da će SM-E500 imati procesor koji radi na 1,2 GHz, a najverovatnije je u pitanju 64-bitni Snapdragon 410 procesor. U svakom slučaju, radi se o telefonima koji spadaju u srednju klasu.
Izvor: Sammobile
Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi