Samsung uklanja ATIV brendiranje sa svojih laptopova

Prema roadmapu, Samsung će odbaciti ATIV brend i umesto njega će koristiti sistem "Samsung Notebook (i broj serije)", na primer - Samsung Notebook 9 2015.

Pre oko četiri meseca, AllAboutSamsung je objavio izveštaj prema kome Samsung prekida razvoj novih notebook računara, a ATIV Book 9 2014 Edition je trebao da bude poslednji laptop korejske kompanije. U tom trenutku nije dato nikakvo objašnjenje za ovakav potez. Međutim, ubrzo smo videli da Samsung ipak ne napušta računarsko poslovanje, a sada je to potpuno jasno budući da je upravo procureo njihov roadmap za 2015. godinu koji pokazuje modele laptopova koje ćemo videti. Prema ovom roadmapu, Samsung će nadograditi interni hardver za četiri svoja trenutna računara, ali će zadržati isti dizajn. Interesantniji deo izveštaja je da će Samsung odbaciti ATIV brend i umesto njega će koristiti sistem “Samsung Notebook (i broj serije)”, na primer – Samsung Notebook 9 2015.
Izvor: Sammobile
Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi