Greška

Došlo je do greške.

Samsung ukida proizvodnju digitalnih fotoaparata?

08.04.2017 15:32 | 3 Multimedija
Samsung ukida proizvodnju digitalnih fotoaparata?

Još u 2015. godini smo prvi put čuli glasine da Samsung planira da zatvori svoje odeljenje koje proizvodi digitalne kamere, koje su nam sugerisale da južnokorejska kompanija razmišlja o potpunom izlasku iz poslovanja sa potrošačkim fotoaparatima. Kompanija je kasnije demantovala da će izaći sa ovog tržišta, ali The Investor poručuje drugačije.

U izveštaju se citira Samsungov zvaničnik koji insistira da ostane anoniman. "Nećemo više proizvoditi i prodavati digitalne fotoaparate. Međutim, kreiraćemo novu proizvodnu kategoriju u ovoj oblasti i nastaviti poslovanje" poručio je ovaj zvaničnik Samsunga. Na osnovu ovoga možemo izvesti zaključak da Samsung više neće proizvoditi digitalne fotoaparate, ali da kompanija ipak neće u potpunosti izaći sa ovog tržišta već da će doneti novi proizvod kojim pokreće novu kategoriju.

Iako je Samsung odbijao da izlazi sa ovog tržišta u prošlosti, bilo je dosta dokaza koji su ukazivali upravo na ovakav razvoj situacije. U izveštaju koji donosi The Investor se zaključuje da na ovom tržištu imaju problema čak i velika japanska imena Canon i Nikon koji imaju 100 godina iskustva, pa Samsung nema drugu opciju nego da napusti tržište.

Canon vidi potencijal u profesionalnim EOS M fotoaparatima

Izvor: TheInvestor

Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Windows 10 Creators Update može biti aktiviran sa Windows 7 i 8.1 serijalima

HTC U Ultra sa kristalima safira stiže u Evropu 18. aprila

10304
10305
10306
10307
10308
10309