Samsung u pregovorima oko razvoja online TV striming servisa

Kao jedan od najvećih proizvođača televizora na svetu, čini se savršeno pogodnim za Samsung da pokrene svoj online TV striming servis.

Novi izveštaj tvrdi da je Samsung u pregovorima oko razvoja sopstvenog online TV servisa. Striming tržište je sve popularnije u poslednje vreme, a servisi kao što su Sling TV i PlayStation Vue se već bore za poziciju. Apple bi trebao svoj da predstavi krajem godine, a i neki mrežni operatori.
Kao jedan od najvećih proizvođača televizora na svetu, čini se savršeno pogodnim za Samsung da pokrene svoj online TV striming servis. Kompanija navodno trenutno pregovara sa medijskim kompanijama oko toga koliko da naplate za strimovanje kanala na Samsungovom servisu. Samsung je takođe izneo ideju da ponudi isti odabir kanala širom sveta, umesto samo u SAD.
Trenutno nema online TV striming servisa koji nudi istu kolekciju kanala korisnicima širom sveta, a Samsung bi to mogao da učini, te bi to bila jedna od karakteristika koja bi razlikovala njihov servis od drugih. Podrazumeva se da će servis raditi sa Samsungovim mobilnim uređajima, a ljudi upoznati sa tokom razgovora kažu da su pregovori još uvek u ranoj fazi.
Samsung će sledeće godine objaviti pet flagship telefona
Izvor: Sammobile
Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi