Greška

Došlo je do greške.

Samsung u najnovijoj reklami ismeva Apple izrez u ekranu (video)

18.05.2018 12:43 | 6 Mobile
Samsung u najnovijoj reklami ismeva Apple izrez u ekranu (video)


Samsung je objavio još jednu reklamu kojom ismeva Apple, a ovoga puta južnokorejska kompanija je odlučila da čoveku sa frizurom u obliku izreza u ekranu (notch) da i dete sa identičnom iPhone X inspirisanom frizurom.

Pre nego što je čitava industrija mobilnih telefona počela da imitira izrez u ekranu koji je popularizovao iPhone X, na račun Apple-ovog najnovijeg trenda za displeje je bilo dosta kritika.

Među njima se najviše isticao Samsung, koji je odlučio da ismeje Apple-ov dizajn displeja preko reklame u kojoj imamo čoveka sa frizurom u obliku notch-a. Sada se pomenuti čovek vratio, ali ovoga puta ima i dete koje "krasi" ista frizura u obliku izreza na displeju.


Pored izreza u ekranu, reklama sugeriše i nekoliko drugih elemenata koji su bili problematični za Apple tokom poslednjih šest meseci, uključujući usporavanje iPhone modela.

Nismo sigurni koja je pouka ove reklame i priče iza nje, ali verovatno se svodi na to da bi korisnici trebalo da kupe Samsung Galaxy S9.

Izvor: TrustedReviews

blue Član postova: 2051
Meni je ok to što je Apple uradio. Nekome se sviđa nekome ne. Ali brate, da li sad svi do jednoga moraju da kopiraju Apple. Ako sutra apple stavi antenicu koja se izvlači, ima i Huawei i 90% kineza to da urade. Samo zbog toga neću uzeti Huawei umesto Samsunga. Huawei namerno spominjem jer on kao teži originalnosti i teži da bude neki lider na tržištu. Ne možeš biti lider ako kopiraš druge. Najjadnije je što se iz priloženog vidi mentalni sklop većine ljudi.
LazaNS Član postova: 3072
Samsung bolje da se fokusira na bitku sa Kinezima koji im uzimaju kupce nego sto traci vreme na Apple koji ima svoju, drugu grupu kupaca.
slavisaj Član postova: 2877
Ma nije ni to, vec sto ce i njihov sledec telefon imati Notch
Alister Član postova: 2891
Sto samo Apple, pa svi kinezi imaju sad "zaliske"
Samsung Neregistrovan korisnik
SAVAGE

Intel chip će pokretati 8 miliona samovozećih automobila

Sve što znamo o misterioznom RED Hydrogen One telefonu

10104
10105
10106
10107
10108
10109