Greška

Došlo je do greške.

Samsung The Freestyle projektor (Video)

18.05.2022 20:56 | 0 Multimedija
Samsung The Freestyle projektor (Video)

 

Izumom televizora i CRT ekrana sa fosfornim slojem započela je era pokretnih slika u domu, dok su projektori nastavili da “žive” mahom u bioskopima. Napredak tehnologije je omogućio i projektore za kućnu upotrebu. Čini se da su tu televizori uvek bili korak ispred, kako po pitanju kvaliteta slike, tako i u pogledu cene i pristupačnosti, pa projektor nikada nije zaživeo u domovima korisnika kao često korišćen uređaj.

Proteklih godina, svedoci smo nekih inovacija i zanimljivih promena kada su projektori u pitanju, a uz koje ovi uređaji osvajaju neke nove korisnike. Tu najpre mislimo na laserske short-throw projektore koji najzad ne zahtevaju planiranje ili adaptiranje prostorije za tu svrhu, već jednostavno mogu zameniti TV i iz njegove pozicije pružiti sliku velikog formata, ali i na prenosne projektore koji u malom formatu uređaja mogu omogućiti gledanje filmova i serija na velikoj dijagonali praktično gde god poželite.

The Freestyle

Danas nam se na testu našao upravo jedan prenosni model koji nije prvi takav koji vam predstavljamo na našem kanalu, ali je zapravo jedan od nekoliko predstavljenih u skorije vreme. Čini se da je ovo godina kada će mnogi proizvođači izaći sa sličnim rešenjima i prenosni projektori postati nešto što je sve prisutnije, kao npr. prenosni zvučnici, a sa istim ciljem - da korisnicima omogući da u omiljenim sadržajima uživaju onako kako to njima odgovara, gde i kada to požele, ali u velikom stilu.

Svoju viziju prenosnog projektora kompanija Samsung je nazvala The Freestyle, a možemo reći da mu ime zapravo vrlo dobro pristaje jer upravo označava slobodu, improvizaciju, spontanost, ono što će potencijalne kupce prenosnih projektora i privući ka tom tipu uređaja. Uostalom pogledajte sami naše utiske:

 

Saudijska Arabija kupila 5% deonica kompanije Nintendo

Otkriven čovek koji je kreirao Thanos i Jigsaw ransomware

10304
10305
10306
10307
10308
10309