Greška

Došlo je do greške.

Samsung The Freestyle prenosivi projektor od sada je dostupan u Srbiji

01.07.2022 11:53 | 0 Multimedija
Samsung The Freestyle prenosivi projektor od sada je dostupan u Srbiji

Uređaj prema ličnim željama i potrebama korisnika može biti projektor, pametni zvučnik i ambijentalno osvetljenje za korišćenje u kući i van nje. The Freestyle dolazi u beloj boji uz premium, minimalistički dizajn, a zbog svojih tehnoloških karakteristika pruža visokokvalitetnu reprodukciju zvuka, živopisan prikaz omiljenog sadržaja i viši nivo korisničkog iskustva. Samsung je sa The Freestyle projektorom osvojio i zlatnu nagradu na International Forum (iF) Design Award 2022 - prestižnom međunarodnom takmičenju za dizajn.

Dizajn koji osvaja na prvi pogled

Napredna tehnologija The Freestyle projektora implementirana je u vrlo lagano kućište od svega 830 grama. Ovo je uređaj koji stane u dlan ruke i vrlo jednostavno se premešta iz prostorije u prostoriju. Izuzev svoje male težine, The Freestyle se ističe i po svom elegantnom, modernom dizajnu s kojim će idealno ispuniti ulogu atraktivnog dodatka svakom enterijeru – od dnevnog boravka, kuhinje, kupatila pa sve do spavaće sobe, ali i terase ili dvorišta. Takođe, zahvaljujući rotirajućem postolju do 180 stepeni, odabrani sadržaj se može sa istim kvalitetom prikaza projektovati na različite površine – na zidu, podu, plafonu pa čak i na nameštaju.

TheFreestyle_2.jpg

Zabava na svakom koraku

Posebnost The Freestyle projektora je što korisnicima pruža neograničene opcije. Reč je o jedinstvenom uređaju koji, zavisno od individualnih preferencijama korisnika, može biti projektor, pametni zvučnik ili ambijentalno osvetljenje. Gledanje filmova, slušanje muzike, gejming samo su neke od brojnih mogućnosti, dok ambijentalni način rada podiže zabavu  na potpuno novi nivo. Uz ovu karakteristiku korisnik može prikazati odabrani ambijent koji će ukrasiti zid prostorije te tako stvoriti intimnu, ugodnu atmosferu u domu, a istovremeno može da projektuje fenomenalne svetlosne efekte na osnovu muzike poput prave disco kugle. Dodatno, projektor je kompatibilan i sa eksternim baterijama koje podržavaju USB-PD te 50W/20V output ili više čime postaje idealni suputnik za putovanja i druženja s porodicom i prijateljima van kuće.

TheFreestyle_3.jpg

Revolucionaran zvuk i prikaz sadržaja

Osim inovativnog dizajna i različitih mogućnosti korišćenja, The Freestyle prenosivi projektor karakteriše i inovativna tehnologija za neverovatnu reprodukciju audio i video sadržaja. Uz auto-focus koji omogućava automatsko izoštravanje, prikaz sadržaja biće uvek kristalno čist i detaljan, dok se istovremeno projekcija može prilagoditi do 100 inča bez gubljenja kvaliteta. Takođe, tu je auto-keystone funkcija koja automatski izjednačava iskošenu projekciju i stvara pravougaonu sliku, kao i  auto-level za prilagođavanje prikaza svakoj površini – od kamenog zida, pločica do kreveta u spavaćoj sobi. Što se tiče audio sadržaja, projektor donosi mogućnosti širenja zvuka od 360 stepeni po prostoriji čime korisniku osigurava potpuno novi doživljaj i maksimalno uživanje.

TheFreestyle_5.jpg

The Freestyle projektor od sada je dostupan kod Samsung prodajnih partnera u Srbiji po ceni od 139,990 rsd. Više informacija o uređaju potražite na ovom linku.

Saopštenje za javnost

Stigle su prve fotografije koje je zabeležio James Webb teleskop, i deluju impresivno

Prvi kupci vivo X80 Pro dobijaju: popust, brzi bežični punjač i dve dodatne garancije

10304
10305
10306
10307
10308
10309