Samsung testira revolucionarni telefon sa trostranim ekranom

Zdnet Korea danas donosi izveštaj koji govori o nenajavljenom smartfonu koji bi mogao da sadrži inovativni trostrani ekran.

Do sada smo imali prilike da čujemo mnogo glasina vezanih za Samsungov Galaxy Note 4 phablet, a imaćemo prilike da vidimo njegovo zvanično predstavljanje 3. septembra na IFA 2014 sajmu. Početne glasine su tvrdile da će ovaj smartfon imati neverovatni trostrani ekran, ali je to kasnije opovrgnuto. Danas Zdnet Korea donosi izveštaj koji govori o nenajavljenom smartfonu koji bi mogao da sadrži takav inovativni ekran. Prema izvorima iz lanca snabdevanja, Samsung trenutno testira revolucionarni smartfon koji će imati trostrani ekran. I dalje je u pitanju prototip, što znači da možda nećemo ove godine videti njegovo predstavljanje. Samsung je već ranije na raznim događajima demonstrirao sve vrste ekrana za smartfone, a među njima su bili fleksibilni, trostrani pa čak i ekrani koji se roluju, ali je za sada sve ostalo prototipima. Jedini uređaj koji je imao takvu inovativnu komponentu je bio Samsung Galaxy Round, koji je stigao sa zakrivljenim ekranom. Prema istim izvorima, prototip koji se sada testira bi trebao da eliminiše okvir oko ekrana i postavi sve neophodne tastere na obe strane ekrana.
Izvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi