Greška

Došlo je do greške.

Samsung sprema i 5-inčni Galaxy S10?

28.06.2018 22:50 | 9 Mobile
Samsung sprema i 5-inčni Galaxy S10?


Nedavno je objavljeno da će Galaxy S10 biti prvi premijum telefon kompanije Samsung, koji će biti doistupan u tri različite varijante. Južnokorejska kompanija se za ovakav potez odlučila zbog toga što treći model stiže sa tri kamere na poleđini.

Takođe, tvrdi se da će jedan od modela biti pristupačnija varijanta u flegšip liniji, a neće imati zakrivljeni Infinity Display kao Galaxy S10 i Galaxy S10+. Novi izveštaj tvrdi da će ova verzija telefona imati ekran veličine pet inča.


Pogledajte još: Samsung Galaxy S10+ će imati veliki ekran od 6.44 inča

Izveštaj iz Južne Koreje sugeriše da će osnovni Galaxy S10 model imati 5-inčni, ravni Infinity Display. Nije poznato da li će ovaj model imati i iste hardverske karakteristike kao druga dva modela, ali izveštaj pominje da će imati samo jednu kameru na poleđini. Ostala dva modela će imati sisteme sa dve i tri kamere.

Do objave Galaxy S10 serije telefona nas deli još više od pola godine, tako da je glasine ovog tipa, i ovako rano, uvek potrebno uzeti sa dozom rezerve. U svakom slučaju, kakvo je vaše mišljenje i da li biste bili zainteresovani za 5-inčni Galaxy S10 telefon?

Izvor: Ubergizmo

VESKO Član postova: 547
Nema potrebe da se prepirete, ionako od toga neće biti ništa, nažalost. Tako su isto govorili da će biti predstavljen S9 mini, S8 mini,... bla, bla, bla.
ivanbass1 Član postova: 7155
^^
Proday Član postova: 15208
Šta ti svašta napriča. Uzgred s9+ ima i 2gb rama više što itekako ume da utiče na rad telefona
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Nikola15 Neregistrovan korisnik
Au kakav komentar. Vidi ovako, kad ubacis manji ekran logicno jeste da ima manje pixela, i da maja snaga pokrece taj broj pixela, tako da je snaga procesora na oba srazmerna u odnosu na ono sta mora da "povuce" kao i baterija. Znate i sami da imamo da podesimo rezoluciju ekrana, a kad podesis na najjace trosi vise baterije i vise rama, sto znaci da pokrece vise pixela a zapravo mora nesto i da pokrene to (maximalna rezolucija je u tom slucaju kao da koristis standardne performanse na npr Galaxy s9s telefonu koji je napravljen da potera svoj ekran). Da se razumemo, osim sto ima dve kamere, s9 plus nije nista sistemski jaci, fizicki da kad procitas performanse ali to nije slucaj ako uperis sta telefon sa tim performansama treba da uradi. Poyy
mbns Neregistrovan korisnik
Naravno da bi bila odlicna ideja, ali samo pod uslovom da se ponuda organizuje kao za S8, sve iste performanse i funkcije, da jedina razlika bude velicina displeja/jacina baterije, a ne ova novokomponovana jabucarska sema sa S9.

Instagram Lite stigao na Android

PUBG Corp. povukao tužbu protiv kreatora Fortnite-a

10104
10105
10106
10107
10108
10109