Samsung sprema Galaxy Grand Prime sa fokusom na selfije

Selfiji su ovih dana jako popularni a kompanija Samsung želi da iskoristi to, te sprema Galaxy Grand Prime telefon sa prednjom kamerom od 5MP

Selfiji su ovih dana jako popularni a kompanija Samsung želi da iskoristi hajp, te sprema Samsung Galaxy Grand Prime telefon. Fotografije ovog smartfona pokazuju prednju kameru od 5 megapiksela što je značajan napredak u odnosu na prethodne Grand modele koji su imali kamere od 2 megapiksela. Nezvanične informacije takođe otkrivaju da će Samsung Galaxy Grand Prime imati glavnu kameru od 8 megapiksela sa 1080p video snimanjem.
Telefon će se odlikovati 5-inčnim ekranom qHD rezolucije kao i Android 4.4 Kitkat platformom, a treba istaći da će imati i Snapdragon 400 čipset uz 1 GB RAM memorije, 8 GB interne memorije uz slot za microSD kartice kao i dual-band Wi-Fi a/b/g/n i Bluetooth 4.0. Kao i ostali Grand modeli, i ovaj će imati mogućnost za dve SIM kartice.
Izvor: GSMArena
Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi