Greška

Došlo je do greške.

Samsung Smart Monitor M8 je savršen za rad od kuće i strimovanje filmova i serija

09.05.2022 13:28 | 0 Multimedija
Samsung Smart Monitor M8 je savršen za rad od kuće i strimovanje filmova i serija

Jedna od glavnih karakteristika nove serije, pored dizajna je i UHD rezolucija, ali i SlimFit Cam, magnetna kamera koja čini ovaj model idealnim za video konferencije i rad od kuće.

Samsung pametni monitori su prvi put predstavljeni u novembru 2020. godine, kao "uradi sve" monitor, dizajniran za savremene korisnike koji traže funkcionalnost i zabavu unutar četiri zida. Ono što M8 čini boljim od tradicionalnog monitora je podrška za strimovanje (Netflix, Amazon Prime Video, Disney+…) bez potrebe povezivanja na računar ili TV.

Debljina novog modela je samo 11,4 mm, što ga čini oko tri četvrtine tanjim od prethodnih modela. Kada je u pitanju produktivnost, Smart Monitor M8 pruža savršeno okruženje kućne kancelarije bez korišćenja računara povezivanjem na različite IT uređaje putem nadograđenog Smart Hub-a. Workspace User korisnički interfejs nudi sve usluge potrebne za rad na jednom ekranu, pomažući korisnicima da se bežično povežu na Windows ili Mac ličnim računarom i koriste širok raspon korisnih karakteristika, uključujući Samsung DeX, Apple AirPlay 2 i Microsoft 365  uslugu u oblaku, kao i preslikavanje sadržaja s pametnog telefona na M8.Samsung_M8_2.jpg

 

SlimFit Cam

Povrh toga, Smart Monitor M8 ima uklonjivu SlimFit Cam kameru koja se magnetom može pričvrstiti na monitor, dok prostor na stolu održava urednim bez dodatnih kablova. SlimFit Cam takođe ima funkcije praćenja lica i automatskog zumiranja, brzo identifikujući lice osobe na ekranu i automatski fokusirajući objekat. Drugim rečima, može da prati i snima pojedinačnog govornika - savršena opcija za aktivnu prezentaciju ili livestreaming. Osim toga, monitor podržava aplikacije za video razgovore kao što je Google Duo, omogućujući korisnicima daljinski rad ili učešće u video konferencijama kod kuće ili na radnom mestu koristeći SlimFit Cam.

SmartThings Hub

Smart Monitor M8 donosi IoT čvorište pod nazivom SmartThings Hub, gde korisnici mogu da bežično povežu sve svoje IoT uređaje. Aplikacija SmartThings korisnicima omogućava jednostavno praćenje IoT uređaja u celoj kući s intuitivnom upravljačkom pločom aplikacije koja ističe sve informacije koje pružaju drugi uređaji spojeni na M8, uključujući prekidač svetla i utikač za napajanje.

Samsung_M8_3.jpg

 

Glasovne komande

Opremljen visoko osetljivim Far Field Voice mikrofonom, asistent kontroliše uređaje kao što su Bixby i Amazon Alexa pomoću glasovnih komandi. Osim toga, mikrofon koristi funkciju Always On Voice, koja prikazuje informacije o razgovoru na ekranu kada je Bixby aktiviran, čak i ako je ekran monitora isključen.

Kako bi pratio široku lepezu karakteristika monitora, ekran nudi tehnologiju prilagodljive slike, povećavajući udobnost gledalaca automatskim podešavanjem svetline ekrana i temperature boje. M8 takođe uključuje postolje podesivo po visini (HAS) i funkciju nagiba, omogućujući korisnicima da pronađu savršenu poziciju za svaki projekat, filmsko veče ili zajedničko učenje.

Tabela.jpg

Samsung Smart Monitor M8 je sada dostupan u Srbiji po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 93.999 RSD.

Saopštenje za javnost

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Poznate specifikacije za Intel Alder Lake-HX

Samsung Galaxy Z Fold4 i Z Flip4 zadržavaju punjenje na 25W

10304
10305
10306
10307
10308
10309