Greška

Došlo je do greške.

Samsung slučajno otkrio raspored nadogradnje One UI 4.0 za svoje uređaje

15.11.2021 10:10 | 0 Software/Web
Samsung slučajno otkrio raspored nadogradnje One UI 4.0 za svoje uređaje

 

Tokom poslednjih nekoliko nedelja, Samsung je objavio One UI 4.0 beta ažuriranja zasnovana na Androidu 12 za nekoliko svojih uređaja. Premijum serija Galaxy S21 je već dobila četiri zatvorene beta verzije One UI 4.0, dok su stariji modeli poput Galaxy S20 serije i Galaxy Note 20 serije upravo pristupili beta programu. Najnoviji sklopivi uređaji kompanije, Galaxy Z Fold 3 i Galaxy Z Flip 3, takođe su dobili beta verzije najnovijeg Samsungovog softvera, a novo obaveštenje u aplikaciji Samsung Members sugeriše da bi stabilne verzije mogle uskoro početi da se pojavljuju.

Samsung je slučajno stavio obaveštenje na aplikaciju Samsung Members, otkrivajući raspored finalnog One UI 4.0 za svoje uređaje, izveštava XDA-developers. Prema obaveštenju, One UI 4.0 zasnovan na Androidu 12 će početi da se primenjuje na Galaxy S21 seriju ovog meseca, a zatim slede Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3, Galaxy Note 20 serija, Galaxy S20 serija, Galaxy Z Fold 2 , i Galaxy Z Flip u decembru. Pogledajte sliku ispod da vidite kada će drugi uređaji u Samsungovom portfoliju dobiti novo ažuriranje:

 

SamsungOneUI4.0Android12roadmap.jpg

 

Samsung je objavio slično obaveštenje u aplikaciji Samsung Members korisnicima u Brazilu. Međutim, raspored uvođenja nije isti u tom regionu. Prema nedavnom postu na forumima Samsung zajednice, kompanija planira da objavi stabilne verzije One UI 4.0 zasnovane na Androidu 12 na Galaxy Z Fold 3 u decembru ove godine, nakon čega sledi Galaxy S21 serija, Galaxy Z Flip 3, Galaxy Z Flip i Galaxy Z Fold 2 u januaru sledeće godine.

Imajte na umu da je Samsung već uklonio obaveštenje za oba regiona. Ovo nas navodi da verujemo da kompanija još uvek pegla konačne detalje i da može da promeni raspored uvođenja za neke uređaje. Međutim, izgleda da je Samsung finalizirao raspored predstavljanja One UI 4.0 za Galaxy S21 seriju pošto su kanadski telekom giganti Rogers i Telus potvrdili da će ažuriranje Android 12 biti objavljeno na uređajima 23. novembra. Ovo sugeriše da će otključani modeli u drugim regionima verovatno dobiti ažuriranje do sledeće nedelje.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


 

AMD je otkrio 27 bezbednosnih rizika, ažuriranja su već dostupna

Posle 4 godine, Qualcomm navodno ponovo menja šemu imenovanja

10504
10505
10506
10507
10508
10509