Greška

Došlo je do greške.

Samsung širi podršku za S Pen na više uređaja

15.01.2021 14:50 | 0 Mobile
Samsung širi podršku za S Pen na više uređaja


Samsungovu S Pen pametnu olovku uglavnom povezujemo sa Galaxy Note serijom, ali to će se najverovatnije promeniti u narednim godinama. Najnoviji Galaxy S21 Ultra već sada dolazi sa podrškom za S Pen.

Samsung će čak kreirati samostalne S Pen olovke za uređaj, uključujući Pro model koji omogućava Bluetooth konekciju za Air Actions gestikulacije. Na osnovu izjave koja stiže iz kompanije, Samsung možda proizvodi S Pen i za druge uređaje. Zvaničnik kompanije je sajtu SamMobile izjavio da Samsung "planira da u budućnosti proširi iskustvo S Pen-a na dodatne kategorije uređaja".

 

Pogledajte još: Tizer za Samsung Galaxy S21 seriju nudi uvid u kameru, S-Pen podršku


"Posvećeni smo inoviranju novih mobilnih iskustava kako bismo život naših potrošača učinili lakšim i boljim. Doneli smo smelu odluku da proširimo S Pen iskustvo na Galaxy S21 Ultra i planiramo da u budućnosti proširimo S Pen iskustvo na dodatne kategorije uređaja".

Šta znači termin "dodatne kategorije uređaja", ostaje da se vidi. TM Roh, zvaničnik Samsunga, ranije je potvrdio da će kompanija doneti neke od "najomiljenijih karakteristika" Note-a na druge Galaxy uređaje.

Veliki broj izveštaja iz prošle godine ukazuju na to da je Galaxy Fold dobija S Pen podršku. Iako su te glasine sugerisale da će budući Fold uređaji podržavati stylus, ali se navodno neće isporučivati s njim.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Spremni za 2021: Biznis trendovi koji će oblikovati novu realnost

Počela rezervacija Samsung Galaxy S21 serije u Telenoru

10104
10105
10106
10107
10108
10109