Samsung se hvali svojim WQHD displejima

Samsung je nedavno na svom blogu objavio post u kome se hvali svojom WQHD Super AMOLED tehnologijom. Kompanija tvrdi da ova tehnologija nudi superiorno iskustvo gledanja sadržaja.

Samsung je nedavno na svom blogu objavio post u kome se hvali svojom WQHD Super AMOLED tehnologijom. Samsung tvrdi da ova tehnologija nudi superiorno iskustvo gledanja sadržaja, a uređaje sa ovim displejom (Galaxy S5 LTE-A) poredi sa sopstvenim Galaxy S5 modelom koji ima FHD displej. Prema navodima Samsunga, “Sa WQHD rezolucijom ne morate da se zadovoljavate samo sa onim na šta ste navikli. WQHD vam može pokazati više – poboljšanu čitljivost, živopisnije 3D efekte, estetsku lepotu koja će biti bliža realnim stvarima”. Mogući Galaxy F telefon će nam možda dočarati sve ove karakteristike, ali Samsung napominje da prvo treba da sačekamo da WQHD postane standard na telefonima.Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi