Samsung: razvili smo Galaxy Note Edge jer zakrivljeni ekran donosi korist korisnicima

I dok mnogi smatraju da je zakrivljeni ekran Edge-a samo trik, Samsung poručuje da je on zapravo nešto što itekako doprinosi korisničkom iskustvu

Samsung Galaxy Note Edge je bez sumnje jedinstven telefon, uređaj koji bi bio smatran futurističkim konceptom pre samo nekoliko godina. Međutim, Galaxy Note Edge nije više koncept već je itekako stvaran uređaj, a ukoliko živite u Japanu ili Južnoj Koreji već možete da ga kupite, a uskoro će to moći da se učini i na ostalim tržištima u svetu.
I dok mnogi smatraju da je zakrivljeni ekran Edge-a samo trik, Samsung poručuje da je on zapravo nešto što dodaje značajan doprinos korisničkom iskustvu. Drugi ekran, koji može da funkcioniše nezavisno od 5,6-inčnog Quad HD displeja, poboljšava multitasking mogućnosti ovog telefona. Takođe postoji i korist da ukoliko koristite masku u stilu knjige možete i dalje da kontrolišete mnoge funkcije Note Edge uređaja preko displeja koji se nalazi na boku telefona.
Izvor: GSMArena
Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi