Samsung razvija Bixby virtuelnog asistenta

Bixby će zameniti postojeći S Voice servis na telefonu i radiće sa svim stock aplikacijama kako bi pružio Galaxy S8 telefonu dodatnu funkcionalnost.

Prvi izveštaji koji govore da Samsung razvija digitalnog asistenta pod nazivom Bixby pojavili su se pre nekoliko meseci. Novi asistent bi prema glasinama trebalo da debituje sa Galaxy S8 telefonom sledeće godine. Prema novom izveštaju, Bixby će zameniti postojeći S Voice servis na telefonu i radiće sa svim stock aplikacijama kako bi pružio Galaxy S8 telefonu dodatnu funkcionalnost. To znači da će korisnici jednostavno moći da traže od Bixby-a, primera radi, da im prikaže neke fotografije i video fajlove iz Gallery aplikacije.
Ovde ćemo svakako napomenuti da je Samsung nedavno kupio Viv Labs, kompaniju koja razvija veštačku inteligenciju. To je tehnologija koja će obezbediti instrument u razvoju Samsungovog novog virtuelnog asistenta koji ima za cilj da se takmiči sa Sirijem i Cortanom. Mogućnosti su beskrajne a Bixby će pomoći korisnicima i u svakodnevnim zadacima kao što su kreiranje podsetnika, slanje mejlova i još mnogo toga. Moguće je i da će Samsung obezbediti da Bixby radi i sa third-party aplikacijama.
Samsung otkriva trendove za 2017. godinu
Izvor: Sammobile
Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi