Samsung radi na novom telefonu na preklop

Samsung se sada sprema za pokretanje novog telefona na preklop visoke klase. Možemo očekivati da će ponuditi neke od funkcija koje su dostupne na Samsung Galaxy S8

Podsetićemo se da je Samsung prošle godine pokrenuo Android telefon na preklop “sa moćnim karakteristikama”. Samsung Galaxy Folder 2 (SM-W2016) je predstavljao savršenu kombinaciju onoga što smo videli nekada od telefona i onoga što bi trebalo da vidimo sada. Međutim, Samsung se sada sprema za pokretanje novog telefona na preklop visoke klase. Možemo očekivati da će ponuditi neke od funkcija koje su dostupne na Samsung Galaxy S8 i Samsung Galaxy S8+ telefonima.
Telefon će doći sa skenerom otiska prstiju, a biće i otporan na vlagu i prašinu. Novi telefon na preklop bi trebalo da ima 4,2-inčni OLED displej, Snapdragon 430 čipset, 64 GB interne memorije, kameru od 12 megapiksela kao i selfi kameru od 5 megapiksela. Novi model će podržavati Samsung Pay a očekuje se da dođe na tržište označen kao special edition model. Za sada nema informacija da li ćemo ga videti na svim tržištima.
Galaxy C10 prvi donosi dual kameru kod Samsung telefona
Izvor: Phonearena
Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi