Samsung pripremio nagrade za najbolji dodatak za Galaxy Tab S

Samsung je zajedno sa organizacijom International Talent Support organizovao takmičenje sa nazivom Samsung Galaxy Award.

Samsung je zajedno sa organizacijom International Talent Support organizovao takmičenje sa nazivom Samsung Galaxy Award. Na ovom takmičenju učesnici će se nadmetati tako što će ponuditi najbolje rešenje za dodatak za Samsung Galaxy Tab S. Pobednik će dobiti nagradu od 10.000 evra, za dodatak koji je “u isto vreme jedinstven i efikasan.” Samsung precizira da ovaj dodatak može biti zaštitni cover, futrola, torba ili bilo šta slično. Jedini uslov jeste da mora biti napravljen sa Diesel denim materijalom, što predstavlja jedan od napora kompanije Samsung da približi tehnologiju i modu. Radovi deset finalista će biti prikazani 11. i 12. jula, mada kompanija ne precizira kada će pobednik biti izabran. Ovo ujedno i znači da ćemo za nekoliko meseci moći da kupimo dodatak za Galaxy Tab S, a verovatno i druge uređaje, koji će biti napravljeni od sličnog materijala kao i farmerke.
Izvor: Talk Android

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi