Samsung priprema Galaxy Tab S tablet

Prema procurelim informacijama, Samsung Galaxy Tab S ima 2560 x 1600p displej, senzor otisaka prsta, a pokretaće ga Samsung Octa-core Exynos 5420 čipset.

Samsung vredno radi da ove godine predstavi više tableta nego ikada. Najnoviji tablet, koji je u pripremi, nosi naziv Samsung Galaxy Tab S. Informacije o ovom tabletu su procurele, a donosi ih sajt SamMobile. Prema izvorima, Samsung Galaxy Tab S ima 2560 x 1600p displej, senzor otisaka prsta, a pokretaće ga Samsung Octa-core Exynos 5420 čipset. Čip je baziran na ARM big.LITTLE arhitekturi i sastoji se od četiri 1.9GHz Cortex A15 jezgra i četiri 1.3GHz Cortex A7 jezgra. Memorija je 3GB dual-channel 933MHz RAM-a. kamera na poleđini je od 8MP, a s prednje strane se nalazi 2.1MP senzor. Konekcione opcije uključuju WiFi, Bluetooth 4.0, LTE i drugo. Kada je softver u pitanju, Galaxy Tab S dolazi uz Android 4.4.2 KitKat OS. Navodi se da će tablet doći u dve veličine, od 8.4 inča i 10.5 inča. Zvaničnih informacija iz Samsunga o ovom tabletu nema, pa sve navedeno treba uzeti sa dozom rezerve. Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi