Samsung priprema Galaxy M seriju telefona?

Prema ranim izveštajima iz nezavisnih izvora, primećeni su uređaji koji bi mogli biti deo Samsungove nove Galaxy M serije

 
Kako kažu glasine, koje se pojavljuju u svetu mobilnih tehnologija, Samsung bi mogao uskoro da objedini više serija niže klase u jednu (recimo J i C), novu klasu koja bi nosila naziv Galaxy M serija.
Ovi telefoni bi mogli nositi dva broja u oznaci pored slova M, na primer M30, M40 i tako dalje, ako su navodi izvora tačni, a oba telefona bi trebala biti Dual-sim. Samim tim, postoji mogućnost da u budućnosti više nećemo viđati serije poput Galaxy J, Galaxy On i Galaxy C. Umesto njih, možemo očekivati Galaxy M20 i Galaxy M40 uskoro.
 
Pogledajte još: Galaxy J4 Core predstavljen: 6-inčni ekran i 3300mAh baterija
 
SM-M205F i SM-M305F su dva broja modela koja su nedavno otkrivena, govore u prilog tome da ćemo uskoro videti potpuno nove serije. SamMobile izveštava da će SM-M205F najverovatnije ponuditi opcije skladišta od 32GB i 64GB, dok će SM-M305F doći u verzijama sa 64GB i 128GB, mada ovo ipak treba uzeti sa velikom dozom rezerve.
Izveštaj takođe govori i da bi ova nova šema oznaka mogla obuhvatiti i Galaxy A seriju, takođe. Naravno, sve detalje nećemo znati sa sigurnošću, sve dok Samsung ne napravi zvaničnu najavu, ili dok ne dobijemo još validnih informacija iz novih izvora.
Izvor: Pocketnow
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi