Greška

Došlo je do greške.

Samsung priprema CamCyclopedia vodič koji vas uči kako da fotografišete

05.07.2022 14:27 | 0 Mobile
Samsung priprema CamCyclopedia vodič koji vas uči kako da fotografišete

Ne, nije u pitanju novi proboj u AI fotografisanju već se radi o vodiču po imenu CamCyclopedia koji bi trebalo da vas nauči kako da poboljšate svoje fotografsko umeće sa telefonom koji već imate u džepu.

Dominacije mobilne kamere

Živimo u dobu kada ogromna većina ljudi na planeti u svom džepu ima ekstremno sposobnu kameru kojom može da zabeleži scene iz svakodnevnog života. Štaviše, kamere su postale jedna od glavnih karakteristika mobilnih uređaja po kojima korisnici odlučuju kojim će se telefonom počastiti.

Međutim, važno je naglasiti kako su senzori na aktuelnim mobilnim telefonima sposobni i za mnogo više od pukih fotografija namenjenih društvenim mrežama. Videli smo više puta da mogu flagship telefoni, ali i oni nešto jeftiniji, da naprave zaista kvalitetne fotografije koje dozvoljavaju većini korisnika da se pozabave i nešto ozbiljnijom fotografijom.

Upravo zbog toga kompanija Samsung, zbog čega je razvio vodič CamCyclopedia koji će vam pomoći da razumete naprednije aspekte fotografije i usvojite nešto profesionalniji pristup fotografisanju vašim mobilnim telefonom, piše Sammobile.

Šta donosi CamCyclopedia?

Ovaj vodič postaće deo Samsung Members aplikacije i njegova glavna funkcija biće podučavanje. Naime, CamCyclopedia trebalo bi da sadrži tutorijale i uputstva koji bi vam pomogli da poboljšate vaše fotografsko umeće uz Samsung mobilni telefon.

Pored toga, CamCyclopedia trebalo bi da služi kao idealan saputnik za novu Expert RAW aplikaciju za fotografisanje koju je takođe razvio Samsung, a koja može biti komplikovana korisnicima koji se ne razumeju u naprednu fotografiju i podešavanja poput ISO vrednosti, EV, brzine zatvarača kamere i drugih funkcija.

U ovom trenutku nije poznato kako će tačno CamCyclopedia izgledati ni kada će se pojaviti u okviru Samsung Members aplikacije, ali ne sumnjamo da će biti korisna u unapređivanju vašeg fotografskog umeća.

WinWin i Emmi prestali sa radom, mrežu prodavnica preuzima Tehnomanija

Novi Google Password Manager ima unapređenu bezbednost i omogućava ručno dodavanje šifara

10104
10105
10106
10107
10108
10109