Samsung prikazao Tizen TV prototip

Samsung je prikazao prototip Tizen TV-a na Tizen Developer konferenciji u San Francisku, ukazujući na ono što bi nas na polju kompanijinih Smart TV uređaja moglo očekivati u budućnosti.

Samsung je prikazao prototip Tizen TV-a na Tizen Developer konferenciji u San Francisku, ukazujući na ono što bi nas na polju kompanijinih Smart TV uređaja moglo očekivati u budućnosti. Istaknuto je da se radi isključivo o onome što je moguće doneti sa Tizen platformom, a ne o onome što će zaista biti impllementirano, jer kompanija još uvek istražuje mnoge opcije i mogućnosti koje Tizen nudi. Novi interfejs ima dizajn koji je “mrežastiji”, sa dobrim odzivom. TV dolazi i sa dodeljenom aplikacijom za brzu pretragu preko onscreen tastature na telefonu. Samsung je istakao da za sada nema planova o lansiranju Tizen verzije kompanijinih zakrivljenih TV uređaja, a pomenuto je da se razgovara sa drugim proizvođačima o mogućoj implementaciji Tizena u njihove proizvode.Izvor: Pocket-lint

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi