Greška

Došlo je do greške.

Samsung predstavlja novo, posebno izdanje Galaxy Buds Pro bežičnih slušalica

03.05.2021 15:43 | 0 Mobile
Samsung predstavlja novo, posebno izdanje Galaxy Buds Pro bežičnih slušalica

 

Samsungove Galaxy Buds Pro bežične slušalice prilično su popularne svuda u svetu i to iz dobrih razloga. Nije neobično za južnokorejsku kompaniju da iskoristi svoje najuspešnije proizvode, tako da nedavno lansiranje Galaxy Buds Pro Adidas Originals Special Pack nije bilo veliko iznenađenje.

Ali Adidas nije jedini veliki brend koji je potpisao partnerstvo sa Samsungom za lansiranje posebnog izdanja Galaxy Buds Pro slušalica. Južnokorejski gigant najavio je danas predstojeće izdanje Galaxy Buds Pro LANEIGE Neo Cushion izdanja.

 

Povezana vest: Samsung Galaxy Buds Pro slušalice stižu sa boljom ergonomijom i kvalitetnijim zvukom

LANEIGE je poznati brend kozmetike u Južnoj Koreji i njihov korektor Neo Cushion za žene je u trendu u zemlji, otuda i novo posebno izdanje Galaxy Buds Pro. Prema Samsungu, Galaxy Buds Pro LANEIGE Neo Cushion namenjeni su ženama u Južnoj Koreji, pa nemojte očekivati da će se naći i u drugim zemljama. Ništa od poklona za vašu lepšu polovinu, osim ako ih ne naručite online sa Dalekog istoka.

Što se tiče dostupnosti i cene, oni će biti u pretprodaji 11. maja od 175 dolara, a na police u Južnoj Koreji trebalo bi da se pojave sledećeg dana. Biće dostupni u Phantom Violet boji i samo će ograničen broj jedinica biti pušten na tržište.

Izvor: Phonearena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


 

Oppo Reno6 serija mogla bi da stigne 22. maja

Od novootkrivene tehnologije se očekuje da će dramatično poboljšati bateriju vašeg telefona

10104
10105
10106
10107
10108
10109