Samsung predstavio pametne LED Bluetooth sijalice

Razni kućni elementi, među kojima su i klasične sijalice, već neko vreme su deo interesovanja velikih tehnoloških kompanija. LG je nedavno ponudio svoja rešenja poslednje generacije, a sada je to učinio i Samsung. Samsung je predstavio pametne LED sijalice u nekoliko oblika. Ističe se da je njihov ž

Razni kućni elementi, među kojima su i klasične sijalice, već neko vreme su deo interesovanja velikih tehnoloških kompanija. LG je nedavno ponudio svoja rešenja poslednje generacije, a sada je to učinio i Samsung. Samsung je predstavio pametne LED sijalice u nekoliko oblika. Ističe se da je njihov životni vek oko 15.000 sati, što je preračunato u standardno kućno korišćenje, oko 10 godina. Karakteristično za ove sijalice je to što se mogu smanjiti do svega 10% snage, kao i to da se toplina svetla može odrediti od 2700K do 6500K. Samsung je ove sijalice ponudio u oblicima klasične sijalice, specifične sijalice koja će davati više usmereno svetlo, kao i u obliku “neonke,” koja naravno neće biti klasična neonka, već će kao i druge koristiti LED tehnologiju. Značajno je reći da ove sijalice imaju Bluetooth konekciju, za direktnu vezu sa mobilnim uređajem radi kontrolisanja, što je svakako prednost u odnosu na WiFi sijalice koje zahtevaju prisustvo rutera.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi