Greška

Došlo je do greške.

Samsung predstavio novu, sada već legendarnu, verziju “Over the Horizon” zvona

29.09.2022 10:19 | 0 Mobile
Samsung predstavio novu, sada već legendarnu, verziju “Over the Horizon” zvona

Ovo je njegov drugi remiks muzike za telefone i dolazi nam posle prošlogodišnjeg velikog uspeha remiksa iste melodije.

Sada već legendarni “Over the Horizon” prvi put smo čuli kada je davne 2011. godine lansiran Samsung Galaxy S2. Od tada do danas kompanija je sarađivala sa nekoliko umetnika koji su melodiju osavremenjivali i osvežavali kako bi ostala aktuelna. Ipak, SUGA je jedini koji je priliku za remiks dobio dva puta.

Kako je rekao, njegov rad na ovoj melodiji za cilj ima da ohrabri ljude da pogledaju ispred sebe, u budućnost, i zamisle koja ih uzbuđenja čekaju „Iza horizonta“. U skladu sa tim, novi remiks odiše pozitivnošću, a komponovan je da poboljšava raspoloženje.

GalaxyEcosystemZFlip4Watch5Buds2Pro_1.jpg

Otkako je počeo da se koristi, a tada je bio označen kao rok tema, “Over the Horizon” je imao brojne varijante – od new age melodije, preko orkestarskog popa, fusion jazz-a, pa čak do obrade međunarodnog Nordic orchestra. Za sve ove godine, Samsung je dao sve od sebe kako bi melodija ispratila svetska događanja i trendove i ostala prepoznatljiv pečat za korisnike Samsung telefona.

Nova verzija melodije “Over the Horizon” uskoro stiže na sve Galaxy uređaje sa novim ažuriranjem sistema, a u međuvremenu je možete čuti na ovom linku.

Međutim, to nije jedina stvar kojom kompanija Samsung želi da probudi pozitivnu energiju kod ljudi. Kako se bliži Serbia Business Run, najveći sportsko-poslovni događaj u istoriji Srbije, koji kroz trčanje spaja više od 700 kompanija i 15.000 zaposlenih u 4 grada Srbije, Samsung je rešio da na još jedan način motiviše ljude da se pokrenu i gledaju ispred sebe.

Naime, svi posetioci i učesnici Business Run-a biće u prilici da posete zone brendova koji su podržali trku, uključujući i zonu kompanije Samsung, gde će im na raspolaganju biti najnovija serija uređaja Galaxy Watch5, Galaxy Watch5 Pro i Buds2 Pro, koje će moći da testiraju.

Jedna od fenomenalnih aktivacija namenjena svim učesnicima ove trke biće Try&Buy, koja omogućava da na čitava dva sata učesnici zaduže uređaj i samostalno ga isprobaju. Takođe, pre same trke takmičari i posetioci moći će da se zagreju na traci za trčanje i ujedno testiraju nove satove Galaxy Watch5 i Galaxy Watch5 Pro prateći reakcije u svom organizmu. Za vreme zagrevanja, satovi će ispratiti reagovanje tela i po završetku zabeležiti rezultate koje će Samsung promoteri detaljno objasniti.

7_Handson_GalaxyWatch5.jpg

Osim toga, za one koji vole da uživaju u tišini ili izolovanom zvuku muzike, Samsung je postavio i jedinstveni zvučno izolovani sound booth u kom se učesnici mogu potpuno izopštiti od spoljnih zvukova, opustiti i uživati u čistim zvucima odabrane muzike, pa tako i legendarne verzije “Over the Horizon”, ili pak apsolutnoj tišini koju mogu nastaviti i po izlasku iz booth-a ukoliko uključe automatsko poništavanje buke na Buds2 Pro slušalicama.

Saopštenje za javnost

Ovo su prve slike Samsung Galaxy S23 i S23 Plus telefona

Apple uklonio najveću rusku društvenu mrežu iz App Store

10104
10105
10106
10107
10108
10109