Greška

Došlo je do greške.

Samsung predstavio novo HW-H600 zvučno postolje

09.07.2014 16:49 | 1 Multimedija
Samsung predstavio novo HW-H600 zvučno postolje

Kompanija Samsung predstavila je na srpskom tržištu najnoviji Sound Stand HW-H600 (Zvučno postolje), čija multi-direction tehnologija pruža bogati 4.2-kanalni zvuk u tankom i elegantnom kućištu. Ovaj  kompaktni audio sistem namenjen je pre svega za korišćenje u manjim prostorijama gde je komplikovanije postaviti veće i složenije zvučne sastave. Stilizovani dizajn Sound Standa odgovara modelima televizora čija je dijagonala od 55 do 60 inča, a težine su do 35 kilograma. Debljine svega 35 milimetara, njegov super-tanak profil čini ga diskretnim dodatkom kutku za kućni bioskop, a moćni ugrađeni niskotonac pruža snažan zvuk, pa u sobi nisu potrebni dodatni zvučnici. Ovakav uređaj spada u Super Slim Size kategorije uređaja jer su mu dimenzije 735mm x 360mm x 35mm.

Novo zvučno postolje kompanije Samsung dizajnirano je za jasniji i bolji efekat zvučnog okruženja. Kada je postavljen ispod televizora, ovaj sistem omogućava da se zvuk prostire odozdo nagore, pri čemu je gubitak zvuka manji jer se odbija od podloge. To znači da je distorzija manja i da je zvuk precizniji. Sound Stand emituje zvuk u više pravaca tako da do korisnika stiže zvuk koji je čistiji i živopisniji.

Ovaj audio sistem donosi bežično povezivanje i deljenje. TV prijemnik i Sound Stand korisnici mogu  povezati preko Bluetooth-a kako bi uživali u boljem zvuku uz TV Sound Connect. Sound Stand i TV prijemnik moguće je lako kontrolisati preko jednog daljinskog upravljača za TV. Preko Bluetooth ili HDMI veze moguće je istovremeno uključiti i TV i Sound Stand, te na taj način kontrolisati jačinu zvuka. Zbog kompatibilnost sa Bluetooth uređajem, korisnik može zvučnike da uključuje preko smart telefona. Dovoljno je jednom upariti zvučnik i smart telefon, kako bi kasnije mogli lako da se uključuju izborom ove opcije na smart telefonu.

Za razliku od većine zvučnih sistema, Samsung Sound Stand koristi zasebna pojačala za obradu visokih, srednjih i niskih frekvencija, što nije slučaj kada se koristi samo jedno pojačalo. Na taj način, dobijaju se bolje usklađene frekvencije, za uživanje u preciznom zvuku u celom zvučnom spektru.

Izvor: Samsung

Komentari

0 Dodaj komentar

Gameloft nudi besplatno igre vlasnicima Nokia X, Nokia X+ i Nokia XL telefona

NEC predstavio EA244UHD monitor od 23,8 inča sa 4K IPS panelom

10304
10305
10306
10307
10308
10309