Samsung predstavio Mirror i Transparent OLED panele

Na Retail Asia Expo 2015 događaju u Hong Kongu, Samsung je predstavio prve u industriji Mirror i Transparent OLED displej panele

Na Retail Asia Expo 2015 događaju u Hong Kongu, Samsung je predstavio prve u industriji Mirror i Transparent OLED displej panele. Ova izložba je dokaz Samsungovog koncepta koji pokazuje kako ovi proizvodi mogu da se koriste u potrošačkim elektronskim uređajima jer je izvršena i demonstracija prvog korišćenja naprednih komercijalnih OLED panela. Novi Samsung Display OLED panel je integrisan sa Intel RealSense tehnologijom koja omogućava kreiranje rešenja kao što su interaktivni ormani ili samo-modelirajuća garderoba koja omogućava korisnicima da virtuelno vide kako bi im stajala odeća ili neke druge stvari. Samsung Mirror Display bi mogao da zameni konvencionalna kućna ogledala u nekom trenutku u budućnosti jer će u osnovi biti servis koji će pružati digitalne informacije korisnicima u istom prostoru gde trenutno imaju ogledalo. Kompanija kaže da će Mirror OLED panel pružiti najmanje 50 posto veću refleksiju od konkurentskih Mirror LCD-ova kao i izuzetno visok odnos kontrasta.
Samsung najavio proizvodnju 10nm čipova za 2016. godinu
Izvor: Sammobile
Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi